Sunday, October 2, 2011

How To Make Pumpkin Puree

Hvert år blir åtti prosent av gresskar dyrkes i USA høstes i oktober. Kommersielt hermetisert puree er trolig den mest kjente spiselig form av denne populære høst produsere, men mild, litt søt kjøtt av fersk gresskar gjør og utmerket parabolen når bakt, kokt, stekt, dampet eller microwaved. Den gresskarfrø, så vel, kan være ristet for å skape en vidunderlig velsmakende og sunn snacks.

Denne artikkelen vil drøfte prosessen med å velge riktig mat gresskar og teknikken for å forberede hjemmelaget gresskar puree.

Velge og oppbevaring av ferske Pumpkins ...

- For matlaging, velg små "pie" typer, ofte kalt sukker, ost eller melk gresskar - den "jack-'o-lykt 'gresskar er ikke så søt og kjøttet er tøff og trevlet. (Hvis usikker, spør din dagligvarebutikk for å hjelpe å velge den riktige varianten.)

- Velg alltid firma, lyd gresskar som føles tung for størrelsen. Bark bør ikke ha noen lyter eller myke flekker og en 2 - til 3-tommers stammen bør være intakt.

- Fersk pumpkins kan lagres på et kjølig, tørt mørkt sted i opptil 2 måneder. Ideell temperatur for lagring er 55 til 59F (12,5 til 15C). Ikke oppbevar under 50F (10C) og ikke oppbevare fersk gresskar i kjøleskap eller pakk i plast.

Hvordan forberede hjemmelaget Pumpkin Puree ...

Følgende oppskrift vil gi et minimum av 1-3/4 kopper puree - lik 1 (15-oz.) Kan av solid pakke gresskar puree. (Tre pounds av fersk gresskar vil gi ca 3 kopper moste kokt gresskar.) Enhver leftover puree kan fryses - se frysing instruksjonene nedenfor. Bruk denne puree i oppskrifter eller erstatte den i samme beløpet i noen oppskrift ringer for solid pakke hermetisk gresskar.

1. Velg en 3 til £ 4 sukker ('pie') gresskar for å forberede puré. (Under ingen omstendigheter lage mat eller spise en utskåret Halloween gresskar som kuttet flater rasen bakterier.)

2. Forvarm ovnen til 350F (175C).

Ree - lik 1 (. 15-oz) kan av solid pakke gresskar puree. (Tre pounds av fersk gresskar vil gi ca 3 kopper moste kokt gresskar.) Enhver leftover puree kan fryses - se frysing instruksjonene nedenfor. Bruk denne puree i oppskrifter eller erstatte den i samme beløpet i noen oppskrift ringer for solid pakke hermetisk gresskar.

1. Velg en 3 til £ 4 sukker ('pie') gresskar for å forberede puré. (Under ingen omstendigheter lage mat eller spise en utskåret Halloween gresskar som kuttet flater rasen bakterier.)

2. Forvarm ovnen til 350F (175C).

3. Like før baking, skylle gresskar under kaldt vann for å fjerne skitt eller rusk fra utsiden av gresskar, tørk av med en klut eller papirhåndkle.

4. Split gresskaret i to og fjern frøene og trevlet fiber ved skraping innsiden med et metall skje. Kast fiber og lagre frø for risting, hvis ønskelig.

5. Gni snittet flater av gresskar med rapsolje og plasser to halvdeler (cut-side-down) i en langpanne. Legg til 1 kopp vann.

Seks. Stek i forvarmet ovn til gresskar kjøttet er mørt når gjennomboret med en kniv (ca. 90 minutter).

7. Fjern gresskar halvdelene fra ovnen og plassere dem på et skjærebrett eller en annen flat overflate for å kjøle.

8. Når kul nok til å håndtere, scoop bakt kjøtt ut av hver gresskar to med en skje.

9. Puree gresskar i en food prosessor utstyrt med en metall chopping blad eller mos for hånd.

10. Plasser puré i en sil foret med en papir-håndkle eller kaffefilter og sett over en dyp skål. La renne, rør av og til til puré er like tykk som hermetikk solid pakke gresskar, ca 1 til 2 timer. (Viktig: Ikke la kokt gresskar å stille ved romtemperatur lenger enn to timer i prosessen med å lage puree.)

Merk: Pumpkin kan også kuttes i biter og dampet eller kokt i kokende vann til den er myk. Fjern fruktkjøttet fra skallet og mos eller kjøre gjennom en mat mølle eller food prosessor. Fordi denne teknikken gir en mer "vannaktig" puré, er det viktig å drenere ut fukt som nevnt ovenfor, eller ved forsiktig oppvarming i en tung bunn kjele for å fjerne overflødig vann før bruk.

Hvordan Bevar Pumpkin Puree ...

Hjemmelaget gresskar puree fryser vakkert til senere bruk.

> 5. Gni snittet flater av gresskar med rapsolje og plasser to halvdeler (cut-side-down) i en langpanne. Legg til 1 kopp vann.

Seks. Stek i forvarmet ovn til gresskar kjøttet er mørt når gjennomboret med en kniv (ca. 90 minutter).

7. Fjern gresskar halvdelene fra ovnen og plassere dem på et skjærebrett eller en annen flat overflate for å kjøle.

8. Når kul nok til å håndtere, scoop bakt kjøtt ut av hver gresskar to med en skje.

9. Puree gresskar i en food prosessor utstyrt med en metall chopping blad eller mos for hånd.

10. Plasser puré i en sil foret med en papir-håndkle eller kaffefilter og sett over en dyp skål. La renne, rør av og til til puré er like tykk som hermetikk solid pakke gresskar, ca 1 til 2 timer. (Viktig: Ikke la kokt gresskar å stille ved romtemperatur lenger enn to timer i prosessen med å lage puree.)

Merk: Pumpkin kan også kuttes i biter og dampet eller kokt i kokende vann til den er myk. Fjern fruktkjøttet fra skallet og mos eller kjøre gjennom en mat mølle eller food prosessor. Fordi denne teknikken gir en mer "vannaktig" puré, er det viktig å drenere ut fukt som nevnt ovenfor, eller ved forsiktig oppvarming i en tung bunn kjele for å fjerne overflødig vann før bruk.

Hvordan Bevar Pumpkin Puree ...

Hjemmelaget gresskar puree fryser vakkert til senere bruk.

For å fryse:

1. La forberedt puree avkjøles helt.
2. Mål puree inn 1-3/4 kopp porsjoner og plasser i rene
ridged fryser beholdere (forlater 1/2-inch headspace).
3. Etikett, dato og fryse i opptil ett år.

Matlaging med gresskar Puree ...

Ikke bare er puree gresskar en utmerket kilde til vitamin A, lav i natrium og fett-fri - det er også svært allsidig. Enten ved hjelp av hjemmelagde eller kommersielt hermetisert puré, er det en ingrediens som kan brukes i forberedelsene en endeløs rekke pai, kake, cookie, muffins, søte brød, pannekake, kremet suppe og elegant bisque oppskrifter.

Hvorfor ikke prøve virvlet litt inn i en dampende skål med kremen av hvete korn sammen med litt lønnesirup? Kanskje vurdere perking opp vanlig potetmos med mose i noen gresskar puree og rømme. Bare vær kreativ og bruk fantasien din - også huske på at de fleste oppskrifter som kaller for vinter squash eller søte poteter kan med hell tilberede ved å erstatte gresskar.

No comments:

Post a Comment