Saturday, October 8, 2011

Summer Basil Pasta Salat

Med de lange varme dager med sommer, vil du oppdage at du trenger noe lettere enn en T-bone steak.

Hvis du søker en frisk og lett pasta salat, så må du tjene dette på neste samling.

Summer Basil Pasta Salat

Oppskrift:

16 oz. box Whole Wheat pasta, finn en morsom form.
10 oz. frosset hakket spinat (2 kopper frisk kan erstattes)
1 kopp friske terninger tomater
1 / 4 kopp finskåret rødløk
4 ss. frisk basilikum, hakket
1 / 4 kopp Balsamicoeddik
1 / 4 kopp Olive Oil
3 ss. hvitløk pulver
Salt og pepper etter smak

Pasta: Cook pasta i henhold til pakken. Drain og la avkjøle. Eller kjøre under kaldt vann og is.

Grønnsaker: Tin spinat og tømme alt overflødig vann ved å trykke på den med hendene.
Vask og terninger tomater. Skjær rødløk. Chop frisk basilikum.

Bland avkjølt pasta, grønnsaker, og resten av ingrediensene i en stor bolle. La sitte i kjøleskapet i minst en time.

Pynt med parmesan og basilikum

Tips fra Chef Bek:

* Hvit pasta kan erstatte hvete.
* Tørket basilikum kan byttes ut for fersk. (Ved bruk av friske urter i en oppskrift, bruker 3 ganger så mye som du ville bruke en tørket urt)
* Kylling kjøttkraft kan erstatte oljen
* Ikke ha Balsamicoeddik, erstatte den med din favoritt Fat Free italiensk dressing.

No comments:

Post a Comment