Thursday, October 6, 2011

Hjerte Sunn Baslamic Eddik Salad

Dette er en frisk, sprø salat som også er bra for hjertet. Denne velsmakende salat går bra med nesten alle kjøtt, fjærfe, fisk eller pastarett.

Oppskrift:

1 rød pepper
1 gul paprika
1 / 2 agurk
1 / 4 rød løk
1 C. sorte oliven eller grønne oliven
4 Roma Tomatoes
3 T. hakket hvitløk
1 / 2 C. ferske urter
3 / 4 C. Baslamic Eddik
Salt og Pepper

Instruksjoner:

Hakk og skjær alle de ovennevnte grønnsakene til ønsket størrelse. Legg Baslamic Eddik og salt og pepper etter smak. Kast inn i en lufttett beholder. La det marinere i minst en time i kjøleskapet.

Gjør denne salaten om deg og din kjærlighet til ferske grønnsaker. Jeg pleier å skjære alle av meg i julienne strimler. Men hva som fungerer for meg ikke kan fungere for deg.

Visning forslag:

Serve over en seng av kald pasta.
Serve over en seng av friske grønnsaker.
Serveres med grillede fisk eller fjærkre.

Tips fra Chef Bek:

- Jo lengre salat marinates, jo bedre blir smaken.
- Julienne: Slice grønnsak inn 2-tommers x 1/4-tommers skiver. Stable skiver og kutt i lengderetningen 1/8-tommers eller 1/4-tommers strimler.
- Når chopping hvitløk, kaste ca 1 / 4 teskje Kosher salt inn i blandingen. Dette vil holde hvitløk fra danset rundt skjærebrett.

No comments:

Post a Comment