Dette er en frisk, sprø salat som også er bra for hjertet. Denne velsmakende salat går bra med nesten alle kjøtt, fjærfe, fisk eller pastarett.
Oppskrift:
1 rød pepper
1 gul paprika
1 / 2 agurk
1 / 4 rød løk
1 C. sorte oliven eller grønne oliven
4 Roma Tomatoes
3 T. hakket hvitløk
1 / 2 C. ferske urter
3 / 4 C. Baslamic Eddik
Salt og Pepper
Instruksjoner:
Hakk og skjær alle de ovennevnte grønnsakene til ønsket størrelse. Legg Baslamic Eddik og salt og pepper etter smak. Kast inn i en lufttett beholder. La det marinere i minst en time i kjøleskapet.
Gjør denne salaten om deg og din kjærlighet til ferske grønnsaker. Jeg pleier å skjære alle av meg i julienne strimler. Men hva som fungerer for meg ikke kan fungere for deg.
Visning forslag:
Serve over en seng av kald pasta.
Serve over en seng av friske grønnsaker.
Serveres med grillede fisk eller fjærkre.
Tips fra Chef Bek:
- Jo lengre salat marinates, jo bedre blir smaken.
- Julienne: Slice grønnsak inn 2-tommers x 1/4-tommers skiver. Stable skiver og kutt i lengderetningen 1/8-tommers eller 1/4-tommers strimler.
- Når chopping hvitløk, kaste ca 1 / 4 teskje Kosher salt inn i blandingen. Dette vil holde hvitløk fra danset rundt skjærebrett.
No comments:
Post a Comment