Friday, September 23, 2011

Swordfish, Hvordan å kjøpe, Store, Cook og nyte.

Swordfish tilhører gruppen av fisk som nylig har blitt mer verdsatt for sine bidrag av omega-3 essensielle oljer til dietten. Disse fettsyrene, som må være gitt av kosthold, har nå vist seg å ha en rekke helsemessige gi fordeler, inkludert bekjempelse av revmatoid artritt, hjerteinfarkt, høyt blodtrykk, tilstoppede arterier, psoriasis, astma, inflammatorisk tarmsykdom, multilple sklerose og selv mirgraine hodepine. Leger og ernæringseksperter nå anbefaler tre porsjoner fet fisk per uke for å få full helse gir fordeler. Andre fisk som også er gunstig omfatter, tunfisk, laks, makrell, sardiner og boquerones.

Sverdfisk er funnet både i Atlanterhavet og Middelhavet og danner en ganske stor del av Middelhavet Diet, som sies å være så sunn.

Sverdfisk-Kjøp og lagring.
Ved kjøp av sverdfisk plukke fisk som er et hvitt til rosa-beige, hvis det er farget med brun er det et tegn på en off flavour.Swordfish har et mørkt kjøtt, sammen med den hvite, men dette bør være cherry rød ikke brun.

Som med all fisk det er best spist samme dag som kjøpet men hvis du trenger å lagre det da første vask og klapp det tørke før du legger på en kake stativ over en grunne gryte fylt med knust is og avkjøl. All fisk forringes hvis lov til å sitte i sine egne juice.It vil lagre godt som dette for opp tp 2 dager. Swordfish kan fryses i opptil to måneder, men sørg for å tine sakte og grundig før koking.

Sverdfisk-Forberedelse og matlaging.
Hemmeligheten til suksess sverdfisk matlaging er ikke å overcook it.Whichever matlaging metode du bruker din sverdfisk vil være kokt når kjøttet blir ugjennomsiktig, men er fortsatt fuktig på innsiden. Det beste er å koke skinnfri fileter, biffer eller biter som huden er tøff og sterk smak.

Baking.
Plasser sverdfisk i en smurt ildfast form eller pakk i oljet folie og legg dem på et stekebrett. Pensle med smeltet smør, krydre med salt og pepper eller dekke med en pikant saus, og stek i en mellomstor ovn i ca 20 minutter.

Grilling.
Plasser biff eller kebab på en godt smurt grillpanne og legg under grillen i ca 6-10 minutter, snu en gang.

Pan steking.
Stek sverdfisk i smør eller olivenolje, snu en gang. Stek i ca 4-8 minutter til fisken er ugjennomsiktig og fuktig på innsiden.

Rør-steking.
Skjær sverdfisk biffer i biter størrelse biter og frakk i sammalt mel. Stek forsiktig og kort i varm olivenolje og deretter legge til din favoritt røre sparken grønnsaker.

innsiden. Det beste er å koke skinnfri fileter, biffer eller biter som huden er tøff og sterk smak.

Baking.
Plasser sverdfisk i en smurt ildfast form eller pakk i oljet folie og legg dem på et stekebrett. Pensle med smeltet smør, krydre med salt og pepper eller dekke med en pikant saus, og stek i en mellomstor ovn i ca 20 minutter.

Grilling.
Plasser biff eller kebab på en godt smurt grillpanne og legg under grillen i ca 6-10 minutter, snu en gang.

Pan steking.
Stek sverdfisk i smør eller olivenolje, snu en gang. Stek i ca 4-8 minutter til fisken er ugjennomsiktig og fuktig på innsiden.

Rør-steking.
Skjær sverdfisk biffer i biter størrelse biter og frakk i sammalt mel. Stek forsiktig og kort i varm olivenolje og deretter legge til din favoritt røre sparken grønnsaker.

Posjering.
Plasser nok vann i en stor stekepanne til å dekke fisken, tilsett krydder etter eget valg, er dill bra. Kok deretter legge fisken, dekk pannen og la det småkoke i ca 8 minutter.

Grillet sverdfisk (4 porsjoner)

Ingredienser.
4 sverdfisk biffer.
1 / 4 kopp sitronsaft.
2 ss. vann.
1tbs. olivenolje.
2 fedd hvitløk, knust.
1 / 3 kopp fersk hakket persille.
Salt og nykvernet sort pepper etter smak.

Vask biffene og tørk. Plasser i en stor dekket parabolen. Bland sammen alle de ovennevnte ingredienser for å lage marinaden og hell over fisken. Plass i refiregerator og mariner i minst en time og ikke mer enn 12.

Olje grillen stativet og plasser sverdfisk under en varm grill i 4-5 minutter på hver side til fisken flakes lett når testet med en gaffel.

Serveres med sauterte poteter og frisk grønn salat.

No comments:

Post a Comment