Sunday, September 25, 2011

Hvordan Deep Fry A Tyrkia

Har du en ekstra fem liter peanøttolje sitter rundt huset? Hvorfor ikke bruke det til dypt steke en kalkun?

Deep stekt kalkun er fuktig og deilig og ikke i det hele fet. Huden Sears kjapt og sel i det naturlige kalkun juice for de mest saftige kalkun du noensinne vil ha. Det er også kokker fort på om lag 3 ½ minutter et pund. Det er en £ 12 kalkun på under 40 minutter. Du får også tid til å lage to kalkuner hvis du vil. Ingen flere våkne opp ved daggry for å sette kalkunen i ovnen. Deep steke en kalkun vil også frigjøre ovnen plass til side retter. Hvis ovnen plassen er begrenset, tenke over hvor mye plass du vil ha uten en kalkun i der.

Hva trenger du til dyp steke en kalkun:

Deep Fryer - Du kan kjøpe hele oppsettet i en kit, eller du kan kjøpe alt separat. Sørg for at potten er ca 40-60 liter. Brenneren skal være store nok til å holde denne potten sikkert. De fleste brennere vil bruke en propan tank som drivstoff kilde og er ikke inkludert i pakkene.

Candy termometer - Å ha et nøyaktig termometer er viktig å sørge for at kalkun kokker ordentlig og for å unngå brann. Candy Termometre er lange og har som regel et klipp slik at du kan feste dem til siden av potten. De fleste Deep Fryer Kits inkluderer en candy termometer.

Steketermometer - Etter matlagingen din fugl på 3 1 / 2 minutter et pund det vil bli gjort. Hvis du har problemer med å holde oljen temperaturen konstant så må du kanskje et steketermometer. Kalkun er gjort når den interne temperaturen når 160 grader.

Oven votter og vernebriller - splattering olje er svært farlig. Ovn votter og vernebriller er et must. Brannslukningsapparat - Dette er bare en forholdsregel men det er better safe than sorry. Kontroller at brannslukningsapparat er laget for fett branner.

Hvordan forberede ditt første stek:

Velg en kalkun som ikke er større enn 12 pounds. Hvis det ikke er nok til å mate dine gjester så få to kalkuner. Selv om du har en gryte stor nok til å tilberede en større kalkun husk at du må løfte den over en kjele med varm olje. Et £ 12 kalkun vil koke på under 40 minutter så matlaging to (24 pounds av kalkun) kan fortsatt gjøres på godt under to timer og tenker på alle rester du har.

goggles - splattering olje er svært farlig. Ovn votter og vernebriller er et must. Brannslukningsapparat - Dette er bare en forholdsregel men det er better safe than sorry. Kontroller at brannslukningsapparat er laget for fett branner.

Hvordan forberede ditt første stek:

Velg en kalkun som ikke er større enn 12 pounds. Hvis det ikke er nok til å mate dine gjester så få to kalkuner. Selv om du har en gryte stor nok til å tilberede en større kalkun husk at du må løfte den over en kjele med varm olje. Et £ 12 kalkun vil koke på under 40 minutter så matlaging to (24 pounds av kalkun) kan fortsatt gjøres på godt under to timer og tenker på alle rester du har.

Fjern nakke og giblets fra innsiden av kalkun. Fjern eventuelle pop up tidtakere eller plast beinet bindinger. Bena bør knyttes sammen med slaktere streng slik at de ikke berører siden av potten mens matlaging. Ikke tingene dine kalkun.

Tine din kalkun i kjøleskapet i flere dager før koking. Ikke tine en kalkun utenfor kjøleskapet da dette en fin måte å dyrke bakterier.

Stuffing og Gravy - Når fritering en kalkun stuffing må gjøres utenfor fuglen. Også plan for alternative måter å lage saus. Du vil ikke ha tilgang til kalkun fett som du ville når steke en kalkun. Steking opp giblets og nakken i en panne er én løsning eller lagre noen kylling fett fra et tidligere måltid noen dager før Thanksgiving. Og husk at en dyp stekt kalkun trenger mindre saus fordi den ikke tørker ut som ovnen stekt kalkun, men som faktisk ikke vil hjelpe din potetmos.

Deep steke en kalkun er farlig og riktig forsiktighet må brukes:

Kalkun fryer må være ute på et flatt underlag. Ikke dypt steke en kalkun i en garasje eller en dekket carport.
Hold alltid en brannslukker (vurdert for fett branner) i nærheten.
Stor ovn votter eller en peis hansker må brukes.
Bruk alltid øyebeskyttelse og full ansiktsbeskyttelse ville bli enda bedre. En sveise maske er sannsynligvis overkill men det ville være underholdende for dine gjester.

Når senke kalkunen i olje, skru av flammen.
Og ikke la de gjestene, spesielt barn og kjæledyr nær kalkun komfyr.

Følg disse sikkerhetstips og bruke sunn fornuft og din kalkun steking erfaring vil være trygg og vellykket.

No comments:

Post a Comment