Wednesday, September 28, 2011

Spise sunt med kjøtt Grinder

Mens det kan være overraskende, kan eie din egen kjøttkvern hjelpe deg i jakten på å leve et sunnere liv. Ifølge USDA, forbrukes den gjennomsnittlige amerikaner i 2000 300 flere kalorier enn den gjennomsnittlige amerikaner i 1985, en 12% økning, inkludert en 24% økning av fett kalorier. Den gjennomsnittlige daglige fettinntak var 81,4 gram og mettet fett inntak var 27,9 gram i 2000 (ers.usda.gov / briefing / forbruk). Amerikanerne spiser for mye fett, særlig mettet fett.

En måte å kutte ned på fettet, er å eie din egen kjøttkvern. Din kjøttkvern gir deg muligheten til å styre hva du spiser. Du vil ikke lenger være gjenstand for hva som krydder og fyllstoffer som finnes i kjøtt tilgjengelig i din lokale matbutikk. Med en kjøttkvern, får du total kontroll over hva som går inn i kjøttprodukter. Du er ansvarlig for inntaket av fett, salter og andre fyllstoffer siden du er i kontroll av ingrediensene. En kjøttkvern kan hjelpe deg i jakten på å leve en sunnere livsstil.

En kjøttkvern er et nyttig verktøy for sliping kjøtt for kjøttpudding, pølser, hamburgere og mye mer. En kjøttkvern lar deg velge kjøttstykker du ønsker og gir deg en bedre konsistens på kjøttet ditt så en vanlig mat prosessor kan. I tillegg, har det også evnen til å male opp nøtter, frukt, ost og grønnsaker. Dette betyr at du kan la fantasien løpe løpsk med muligheter, inkludert relish, savory sprer seg, og mye mer. En kjøttkvern lar deg skape sunne og bedre smaker måltider.

inding kjøtt for kjøttpudding, pølser, hamburgere og mye mer. En kjøttkvern lar deg velge kjøttstykker du ønsker og gir deg en bedre konsistens på kjøttet ditt så en vanlig mat prosessor kan. I tillegg, har det også evnen til å male opp nøtter, frukt, ost og grønnsaker. Dette betyr at du kan la fantasien løpe løpsk med muligheter, inkludert relish, savory sprer seg, og mye mer. En kjøttkvern lar deg skape sunne og bedre smaker måltider.

En kjøttkvern ikke bare tillater sunne alternativer, men også gir deg en sjanse til å være kreativ. For Memorial Day, vår familie grillet de mest utrolige magre pølser med eplemos og eple biter. Disse ekstra ingredienser gir pølse en unik smak og holde magert kjøtt fuktig. En kjøttkvern gir deg muligheten til å bo mager og være kreative. Det følgende er en enkel mager pølse oppskrift bare for å komme i gang på noen av dine egne ideer:

Mean og Lean Sausage

£ 2 beinfri, skinless kalkun bryst
£ 1 benfri svinekam
1 ss bruning og krydder saus
½ ts hvitløk
½ ts løk
og en klype salt og pepper

Plasser kalkun bryst og svinekam gjennom kjøttkvern og kombinere med krydder.

For pølse linker: Bruk en pølse trakt med en ¾-tommers tips å plassere kjøtt i foringsrør. Mens du holder casing sikkert på plass med en hånd, bruk en skje til å presse kjøttblandingen gjennom. Skjær av endene av foringsrør, fortsatt forlate en tomme eller to på hver ende for å vri eller binde av. Koke vann i en stekepanne og legg pølser inni. Senk varmen og dekselet. La pølsene koke i ca ti minutter. Avdekke og sette til middels varme i noen minutter til de er brune.

For karbonader: Form kjøttet i små karbonader. Ta en skillet til middels varme og spray med en non-stick spray. Stek karbonader i ca 3 minutter, snu og stek andre siden til grundig kokt (om en annen 3 minutter).

Serveres varm. Nyt en velsmakende pølse uten skyld.

No comments:

Post a Comment