Monday, September 26, 2011

Brann Cracker italiensk pølse Pasta

Du vil finne at denne oppskriften er veldig enkel å lage. Og du kan prep alle ingrediensene på forhånd. Perfekt for den travle mor på farten. Når du har alle dine tropper klare for middag, kan du kaste alt sammen i løpet av minutter.

Dette er en oppskrift som er en stor hit med hele min familie. Selv min kresen småbarn!

Brann Cracker italiensk pølse Pasta Oppskrift

• £ 1 ukokt hvete pasta (husk å bruke en morsom form)
• 1 stor squash - skivet
• 1 / 2 kopp rød løk - skiver
• 3 T fersk hvitløk - hakket
• 1 / 2 dl olivenolje
• 3 italiensk pølse linker - skivet
• 1 / 2 kopp frosne erter
• 1 / 4 kopp fersk basilikum
• 1 / 4 kopp grønn løk
• Salt og Pepper

Forberedelse ...

Pasta:
Koker pasta i henhold til pakken. Drain. Sett til side.

Italiensk Sausage:
Cook italienske Sausage inntil gjort. Sett til side til den er kjølig nok til å berøre. Skjær i biter størrelse biter.

Urter og grønnsaker:
• Zucchini - vaske, skjære i biter størrelse biter
• Red Onion - peal, slice
• fersk hvitløk - peal, chop
• Frozen Peas - suge i varmt vann til det ikke lenger er frosne, avløp, avsettes
• Frisk Basil - vask, chiffonade (se tips nedenfor)
• Grønn Løk - vaske, skjære i små biter

Instruksjoner ...
1. Varm en kasserolle stor nok for alle de ovennevnte ingrediensene. Jeg pleier å bruke lager potten jeg kokte min pasta i.
2. Kast i 2 T. olivenolje, squash, rødløk, hvitløk, og italiensk pølse. Surr til squash er mør.
3. Når anbud, kaste i alle urter og grønnsaker, og de resterende olivenolje.
4. Tilsett salt og pepper etter smak.
5. Dryss parmesan ost.
Seks. Enjoy!

Tips fra Chef Bek ...
• Hvit pasta kan erstatte hvete.
• Tørket basilikum kan byttes ut for fersk. (Ved bruk av friske urter i en oppskrift, bruker 3 ganger så mye som du ville bruke en tørket urt)
• Kylling kjøttkraft kan erstatte oljen som går inn i pasta gang kastet.
• Cooking spray kan erstatte oljen du sauté grønnsaker med.
• Tyrkia pølse er en god erstatning for svinekjøtt italiensk pølse.
• Basil Tips: Chiffonade - For å slice en urt eller leafy grønnsaker i tynne tråder. Beste måten å oppnå er å stable urt rett oppå hverandre, deretter rulle bladene og slicing.

No comments:

Post a Comment