Tuesday, December 4, 2012

Ramifications av fedme

Når en person er overvektige, er de vanligvis ganske elendig. Selv om de hevder at de er fornøyd med sin størrelse og hvordan de ser ut, ikke la dem lure deg. De fleste alvorlig overvekt individer vil si dette, men bare fordi de ikke ikke har ennå funnet ut hvordan å få vekten av og holde den av. Alvorlig overvektige mennesker føler ofte elendig på daglig basis. De har problemer med å puste, trett lett, har så lett å finne klær som passer, og lider av ulike aches og smerter. Disse menneskene er også mer utsatt for å utvikle hjertesykdommer, diabetes, insulinresistens og utallige andre potensielt livstruende sykdommer. Å være overvektig kan også være ganske pinlig for folk. De kan være i stand til å nyte fornøyelsespark rides på grunn av manglende evne til å passe inni en, eller de kan være for stor til å ha setebelter i biler og på fly.


Fedme er en av de problemene som et individ ikke har å leve med, skjønt. Det er ikke som kreft-fleste kan ikke kvitte seg med kreft, men med fedme, det er en bestemt lys i enden av tunnelen. Alt som en person har å gjøre er å spise rett og mosjon. Jada, det er lettere sagt enn gjort, spesielt med alle fristelsene der ute. Men hvis en person er virkelig motivert og fast bestemt på å komme til en sunn vekt, det kan gjøres. Ta bare en dag om gangen, og snart vil du begynne å se resultater.


Det finnes mange dietter der ute: The Zone, Adkins, South Beach, Weight Watchers, og mange flere. Dessverre skjønt, fungerer idet høyst overvekt individer har grunnlegge ut, disse dietter ikke for alle. Sikker på at fungerer de fint for noen mennesker, men åpenbart ikke for alle. Mange ganger en person har til å skreddersy en diett spesielt for å passe deres egen kropp. Massevis av karbohydrater kan være stor for noen mennesker, men dårlig for andre. Det kommer an på personen, hva de liker å spise, og deres metabolisme.


Det kan ta noe veldig drastisk å virkelig få en person motivert nok til å dedikere resten av sitt liv til å være sunn. La oss innse det: slanking er vanskelig, men folk skal ikke se på å miste vekt som slanking, men som en ny måte å spise. Grunnen til dette er fordi så mange mennesker vil diett lenge nok til å gå ned i vekt, og deretter så snart de når de nå sine mål vekt, går de tilbake til sine gamle spisevaner, som raskt hauger tilbake på vekten. Å miste vekt og å være sunn må være en levetid endring og engasjement.


For noen awesome nye kokekar å bruke når du gjør din sunne oppskrifter og måltider, sjekk ut linker for noen gode tilbud på spare penger.

No comments:

Post a Comment