Wednesday, February 29, 2012

Grill teknikker: To metoder for å vurdere

Når det gjelder barbequing, finnes det to viktigste skoler med tanke på teknikker du kan bruke.


Først av disse teknikkene – og det mest populære metoden for de som grill i deres back yard – er stilen der maten er tilberedt direkte over varmekilden. Denne måten, maten er raskt tilberedt på en varm grill suspendert direkte over charcoals, tre eller gass-brennere. Sjelden er lokket noensinne lukket. Noen matvarer, inkludert mest anbudet kutt, hamburgere, steker, kabob av alle slag, kylling, og selv grønnsaker raskt seared og perfekt utført ved hjelp av denne teknikken. Hvis sauser er ønskelig, de kan legges til før hånd, under matlaging, eller aften etter maten kommer fra grillen. Disse valgene vil alle opprette forskjellige og hyggelig smaker og smaker.


Andre Grill matlaging teknikken bruker varme indirekte. Dette er mer hensiktsmessig når du mat er mye større eller hele klip av kjøtt, for eksempel spesiell tykke steker, roasts, en helhet hog eller en svinekjøtt skulder. Når du er mat ved hjelp av denne metoden, er maten tilberedt borte fra den faktiske kilden til varme. Dette krever vanligvis en vann-pan av noen slag for å opprettholde fuktighet nivå av mat. Temperaturene vanligvis sitte rundt 250ºF. Under denne matlaging metoden, lokket på grill fortsatt lukket mesteparten av tiden og lengden av mat er mye lengre enn i den første metoden. Når du bruker en indirekte Grill komfyr, er det vanligvis en ekstra brann-boks som lar deg kombinere kull og tre logger for brenning. Dette gjør at varmen og røyk å stige gjennom matlaging kammer hvor kjøttet er, slik at det er oppvarmet perfekt. Tommelfingerregel av denne teknikken er en lav temperatur i lang tid.


Uansett hvilken metode du bruker, er det viktig ikke å koke din kjøtt for raskt. Hvis temperaturen av din kjøtt stiger er for raskt som du koker den, vannet og fettet i det vil bli utvist før kollagen i stand til å smelte. Dette betyr at ditt cut blir tørr og tøff. Men du kan ikke lage mat for tregt, eller vil du risikere en bakteriell forurense. Om det er en fin linje for barbequing riktig, er det viktig å finne den linjen, og hold deg til den.


Hvis du arbeider allerede med et kutt på kjøtt som er tøff, for eksempel en Blueberry Pie eller en svinekjøtt steke, anser matlaging sakte som kollagen gir smaken til kjøtt. Hvis du kjøper et mindre tøffe, dyrere kutt, kan du lage mat på en høyere temperatur for en kortere periode. Dette er grunnen til at ribbeina og steker ta så kort tid å lage mat, mens svinekjøtt skuldrene eller biff Blueberry Pie kan kjøre opptil 20 timer.


Som en siste notat er det viktig å ha det gøy mens du Grill! Din glede vil komme i matlaging som det vil forlate deg motivert, og villige til å prøve nye og interessante ting.

Tuesday, February 28, 2012

Hvordan velge Bbq-That�s For deg

Uansett hva slags mat du vil grill, er det en grillfest der ute som er perfekt for dine behov og ditt budsjett.


Når det gjelder utendørs underholdende, eller bare nyte en varm sommerdag, er Grill en viktig del av hele opplevelsen. Om du leter etter bærbare og disponibel modeller, eller en rustfritt stjele, state-of-the-art-apparat med alle de nyeste gadgets, er det alltid en swath av forskjellige å arrangere grillfester for din gjennomlesning.


Husk, det er ikke bare din matlaging ferdigheter som vil diktere suksessen til barbequed måltider, men også å velge riktig Grill å imøtekomme til din utendørs matlaging behov og ønsker.


Tross alt, er lite mer wasteful enn betaler gode penger for ekstra funksjoner som du aldri bruker, eller å måtte prøve å gjøre middag for femten personer på en ett kvadrat foten grill. Derfor, før du drar ut til store grill, eller selv før shopping rundt på nettet, du må du vurdere de ulike elementene som bør diktere den endelige avgjørelsen av BBQ.


Blant de viktigste faktorene for å huske er:


a. hvor mye du vil betale
b. hvor mange personer du vil vanligvis være cooking for
c. hvor mye plass du har i din hage for matlaging
d. hvordan (og hvis) du vil lagre det i vinter


Når du har disse svarene funnet ut, vil du kunne begynne å tenke på de forskjellige Grill-typene som er tilgjengelige for deg.


Hvis du vil bare være matlaging sporadisk, og på en mindre skala, kan disponibel grilling – folie skuffer med sine egne kull og lettere papir – være akkurat det du leter etter. Disse er svært enkle å lyse, og vil brenne godt for nok tid til å lage mat noen rimelig måltid. Disse er ideelle for matlagingen i små mellomrom eller matlaging på piknik (der branner er tillatt), men det bør ikke være ditt valg hvis du er ute i alvorlig utendørs matlaging.


Å arrangere grillfester kull og gass kommer i mange forskjellige former og størrelser, og er ofte som kan skjules for enkel oppbevaring. Noen er på hjul, og mens andre krever at rundt 5 meter patio plass, andre trenger mindre enn halvparten av det. Selv om noen har siden brennere, rotisseries, stekeplater, kokeplater og andre mat oppvarming Innretning, er det viktig å vurdere grunnleggende først, og bygge derfra.


Først, sjekk ut matlaging plass. Vil plassen være stor nok til å håndtere hva du vil trolig være matlaging? Neste, ta en titt på størrelsen på hele grillen. Husk at du ikke bare trenger å ha nok plass for det, men også for deg selv for å omgå det, så vel som tabeller for å holde din tilbehør, marinader, sauser, uncooked mat, og naturligvis, for folk som vil spise din mesterverk. Husk at du også må nok plass i garasjen eller skur til å lagre Grill om vinteren.


Din Grill bør være tøff nok til å håndtere den store utendørs, i tillegg til slitasje som du vil påføre på den. Dette betyr Solid utførelse, metall arbeid, og korrosjonsbestandige maling og tilbehør. En cover er ofte svært gunstig å holde ut en sprute av regn, slik at du kan vurdere som en god investering.


Til slutt, ta en titt på enkelt belysning, rengjøring og kull fjerning. Etter det, alt du trenger å vurdere er farge og utseende av grill, og hvordan det vil kompliment din hage.

Monday, February 27, 2012

Breadmakers For enkel bakervarer

Et brød maker er en Hjem enheten som har revolusjonert prosessen med å lage brød. Først produsert i 1986 i Japan, breadmaker siden deretter flyttet sin vei til hjem i USA og Storbritannia. Ved hjelp av en breadmaker, har automatisk bakervarer blitt mulig og mer praktisk.


Som med vanlige bakervarer, må ingredienser først måles i henhold til oppskriften. Blandingen er deretter helles i brød pan som er plassert i maskinen. Breadmaker vil ta noen timer å bake brød ved først å slå blandingen i en dough og bakervarer til slutt det. Prosessen med å gjøre dough er hjalp av en innebygd padle. Når den bakervarer er gjort, og har fått lov til å kjøle seg ned, er brød deretter frigjort fra pan brød. Padle i bunnen av brød bør fjernes fra sin plass.


Breadmaker brød er mye lettere å få bortskjemt sammenlignet med kommersielle brød fraværet av tilsetningsstoffer. Det er imidlertid mulig at surdeig startbilde kan bli lagt til ingrediensene å forlenge hylle livet av brød.


Breadmakers har innebygde tidtakere som kan angis for enklere bakervarer. Andre maskiner kan programmeres til å klargjøre bare penger og ikke å bake brød senere, i dette tilfellet dough er bakt i ovnen. Breadmakers har også andre bruksområder. De kan være satt til lag syltetøy, pizza baser, hvete-fri brød, kaker og pasta og i noen tilfeller, mochi - en japansk ris brød.


Punkter for å velge en breadmaker:


-over-all kapasiteten på bakervarer loafs
-produsert av kvaliteten på brød
-hele tiden det tar for å gjøre én brød
-de anbefalte programmene
-type: kan enten være enkelt brød breadmaker eller multi brød breadmaker


Men kan som med vanlige bakervarer det oppstå flere problemer angående kvaliteten på brød som er produsert. Dette kan enten skyldes prosessen med bakervarer eller kvaliteten på breadmaker selv.


Doughy brød


Dette problemet gjelder i utgangspunktet temperaturen i breadmaker. Det innebygde termometeret må lese 190 F. Når den bakervarer er over og brød er fortsatt doughy, kan du velge å fortsette bakervarer det i en konvensjonell ovn eller vente til breadmaker kjøler ned og starte hele prosessen på nytt.


Liten brød


Mangel på væske som er lagt til penger. Det innledes problemet dissolving av gjær. Hvis det brukes for lite væske, kan du ikke stimulert gjær for å produsere det nødvendige karbondioksidet, som er instrumental i å gjøre dough stige. Uten dette, brød kan bli tett og vil være mye mindre.


Skjulte eller flat-topped brød


Skjule er hovedsakelig knyttet til for mye tillegg av væske til penger. Gjær er i dette tilfellet altfor stimulert, produsere mer gluten enn penger kan holde tilbake. Dette fører til skjuling av brød struktur.


Brød stikker i pan breadmaker


Dette kan løses ved børsting breadmaker-pan med olje før du legger til vannet i penger. Dette fungerer godt i fleste konvensjonelle ovner også.


For mye opp til brød


Dette problemet kan kontrolleres med bruk av salt. Å legge til en halv teskje av salt kan være tilstrekkelig å holde går opp til brød i balanse.


En trenger ikke være en Einstein for å kjøre en enkelt maskin som breadmaker. Flere instruksjon og tips for selvhjelp, kan brukere sjekk manualen til maskinen.

Sunday, February 26, 2012

It�s bare en ovn

Hvis du har prøvd å selge boligen, vet du at det er en funksjon som er funnet på kjøkkenet som kan gjøre eller knekke salg. Vi snakker ikke om romslige skap en gård vask eller en strålende pantry; heller henviser vi til ovnen. Folk er svært lojale mot typer ovner de er vant til, og jeg er sikker på at mer enn ett par absolutt har elsket et hus, men kunne ikke lage et tilbud fordi kona nektet å vurdere et hus med en elektrisk ovn. Mens det er noen andre matlaging alternativer der ute, er de to mest populære valgene en ovn drives av gass eller elektrisitet, så hva er den reelle forskjellen mellom en gassovn og en elektrisk ovn?


En gassovn er det beste valget for roasting. Oppvarmet av en flamme som er drevet av naturgass, kan temperaturen variere litt, gjør bakervarer et spill av gjetting. Det er vanskelig å bake en prefekt gruppe med informasjonskapsler når varmen i ovnen kan være noe annerledes med hver cookie ark du skyver på en reol. Elektriske ovner er mye flinkere til bakervarer fordi deres varmen er selv og jevn. De er ikke så bra på roasting eller broiling, og kan produsere kjøtt som er litt på den tørre siden hvis du koker det ved for høy temperatur. Selvfølgelig er det mest optimale valget å ha både i kjøkkenet, gass kokeapparat for roasting etappe av lam og en elektrisk komfyr bakervarer kaker.


Ofte basert beslutning som type ovn for å kjøpe er virkelig gjort på hvilken type komfyren du foretrekker. Hvis du kjøper et område som inneholder komfyren, må du ta brenneren i betraktning når du bestemmer hva du skal kjøpe. Når det gjelder ovner, gir gass områder en varme som er mye enklere å kontrollere. Når du senker brenneren, trakk flammen forårsaker varmen i pan å droppe umiddelbart. Når du slår ned brenner på en elektrisk komfyr, har temperaturen i brenneren å slippe selvsagt før temperaturen i pan kan gå ned. Det er svært enkelt å lage over mat mat på en elektrisk komfyr, og tar en bit av å bli vant til, før du kan tid ting til perfeksjon.


Når det gjelder innsparinger, pleier elektriske ovner å være litt mer kostbart å kjøre enn gass ovner. Det koster mer per minutt til å betale for elektrisitet til å kjøre og elektrisk ovn enn det gjør for gass til å kjøre en gassovn. Det koster enda mer å kjøre en mikrobølgeovn enn det gjør for å kjøre en gassovn. Mens kostnaden av å kjøre en elektrisk ovn er mer, hvis du var til sammenligning butikk for en gassovn og en elektrisk ovn som var av lignende kapasitet, gass ovnen vil trolig koste deg mer.


Så langt som er opptatt av sikkerhet, kan enten ovn skal være trygge, selv om med gass ovner det er alltid en risiko for en lekkasje selv om dette er mulig, er det svært usannsynlig.


Når det kommer helt ned til den, det egentlig ikke et svar for spørsmålet ovn hvilke er bedre, gass eller elektrisk. Sannheten er at svaret til hvilke ovnen du bør egne er en høyst individuell som har til å ta hensyn til stilendringene matlaging, prisklasse, og selvfølgelig den viktigste faktoren, hvilken type hookup kjøkkenet har.

Saturday, February 25, 2012

Oversettelse av italiensk oppskrifter: lokalisering?

Oversettelse - oversettelse er for det meste om konvertering av et dokument fra et språk til et annet. Dokumentet holdes som den var opprinnelig beregnet, og skrevet, derfor å ha samme mening.


Lokalisering - deretter oversettelse kan innebære lokalisering. Dette er når oversettelsen er fullført "og" justert for målgruppen. Meningen er fortsatt.


Nå la oss snakke om italiensk mat. Vanligvis når jeg ønsker å prøve en italiensk oppskrift, ser jeg for en versjon fra der oppskriften er fra. hvorfor? Fordi oppskrifter få lokalisert for!


De italienske folk holde til strenge oppskrifter. De vet også at visse regioner av landet er best for visse matvarer. For eksempel Napoli for Pizza og Genoa for Focaccia.


Så hvorfor noen oppskrifter få lokalisert?


4 Grunner for oppskrift lokalisering


1) For å møte smaker av nye markedet-er den opprinnelige blanding av smaker ikke helt til smaker av landet hvor det har blitt adoptert.


2) Kan ikke å finne ingrediensene – kanskje ingrediensene er bare ikke finnes i nye landet. Eller kanskje de er veldig dyrt.


3) Kan ikke hente ingredienser med de samme smakene – kjøtt er ikke så salte kanskje?


4) Gang – la oss innse det; folk er alltid på utkikk etter måter å gjøre ting raskere og enklere.


Italiensk oppskrifter er ikke utformet for å bli gjort. Pasta ofte bør være 'al dente' ikke stodgy som i en Pizza-Hut. Italiensk mat er vanligvis noen enkle 'god kvalitet' ingredienser. Det er kvaliteten på disse ingrediensene, evne til kokken og selvfølgelig pallen for forbrukeren som gjør forskjellen.


For meg, skal lokalisering av oppskrifter bare utføres hvis du ikke kan finne ingredienser som kreves, og deretter blir det en annen parabolen. Indisk parabolen 'Kylling Tikka Marsala' er et godt eksempel. Det ble opprettet fra tilgjengelig ingredienser 25 år siden i Birmingham. Ikke en lokalisering av en eksisterende parabolen. Ironisk nok, parabolen kan nå finnes i restauranter i India.


Jeg tror at oppskrift oversettelse er alt som vanligvis kreves. Så neste gang du søker på Internett etter en oppskrift, kan du vurdere om du vil søke litt hardere og prøve den virkelige oppskriften.

Friday, February 24, 2012

Tradisjonelle Balsamic eddik For olje og eddik oppskrifter og gaver

Tradisjonelt stammer balsamic eddik fra Modena, Italia.


Selv i dag, er de fleste berømmelse balsamic eddik bare produsert i Modena og Reggio, Italia. Den første dokumenterte referansen til balsamic eddik ble angivelig gjort i 1046.


En flaske balsamic eddik var en gave gitt av Marki Bonifacio, Sir Canossa slottet til keiser Enrico III av Franken. Det var kjent som en effektiv desinfiserende i middelalderen. Det ble også brukt for medisinske formål og kjent som et mirakel kur for forskjellige problemer som strekker seg fra sår throats til Arbeiderpartiet smerter. Å gi balsamic eddik som en gave har fortsatt gjennom århundrene. Selv i dag, er det i vogue å gi gourmet balsamic eddik som en housewarming gave.


Inngåelse av balsamic eddik har transcended århundrer av familietradisjon og ekspertise. Noen mener at første batch balsamic eddik ble gjort ved en tilfeldighet, en gave for forholdet. Det er antatt et lite antall for tilberedt druer, og må, ble glemt og funnet etter en lengre periode. Over tid, hadde det gjennomgått en prosess av naturlige acetification, (en prosess av konvertering til eddiksyre eller eddik). Alderen eddik hadde kjøpt en tykk konsistens og en søt og sur smak.


I dag, produksjonsprosessen balsamic eddik er komplekse, og har vært perfected over år av forskning og vitenskapelig forbedring. De 'må' (unfermented juice) av druer brukes. Trebbiano variasjonen brukes for rød og Spergola er for hvite sauvignon. Denne må er tilberedt langsomt i kobber skip over en åpen flamme for direkte. Det er tilberedt till innholdet er redusert til halvparten som resulterer i en fruity sirup som er tykk. 'Mor' eddik legges noen ganger på dette punktet. Det er en slimy substans som består av gjær og bakterier som utgjør over overflaten eddik. Du kan eventuelt legges også eldre alderen balsamic eddik. Dette hjelper acetification prosessen.


Væsken, plasseres i tre fat for aldring. Varianter av tre tillatt som skal brukes i tønner er kastanje, oak, cherry, mulberry, aske, einebær og acacia. FAT endres med jevne mellomrom slik at Eddiken imbibes smaker av forskjellige skogen inn i sin egen. I Italia, er balsamic eddik alderen for en periode på 12 år, minimum for å erverve etiketten for 'balsamic eddik'. Når du velger en balsamic eddik å gi som en gave for gourmet, er det viktig å kjenne kvaliteten på Eddiken. En 12 års alderen eddik er merket som "Tradisjonell" og de som er i alderen i over 25 år, kalles ekstra Vecchio. Kvaliteten avgjøres av et konsortium styrende organ som er like de som etiketter franske og italienske viner. Balsamic vinegars som finnes rett uten etiketter vanligvis er i alderen mellom 6 måneder og 1 år i rustfritt stål tanker. De kan også er i alderen i trefat for en periode på 2 til 12 år. Mange vinegars på markedet som ikke er kalt "Traditionale" er en blanding av eddik, sirup og andre tilsetningsstoffer og er ikke sant balsamic i henhold til italiensk behov. Mange av disse type vinegars vises i nominell Gavekurver.


Balsamic vinaigrette oppskrifter er blitt svært populære. Nedenfor er en oppskrift på en enkel balsamic vinaigrette dressing å friske opp dine salater.


Enkel Balsamic Vinaigrette Dressing


Tilberedningstid: 15 minutter Servings: 10


Ingredienser:


2 kopper extra virgin olivenolje
2 cloves av hvitløk for frisk, knust
¼ kopp alderen balsamic eddik
½ kopp hvit rødvin eddik
¼ kopp hakkede fersk timian blader
¼ kopp hakkede fersk basilikum
¼ kopp fersk gressløk, fint hakkede
¼ kopp fersk estragon, hakkede
¼ kopp fersk oregano, hakkede


Metoden:


Kombiner olivenolje og begge typer eddik i en bred bolle og bland godt. Plukk av etiketten og knuse hvitløk cloves, skjeen i blanding. Legg til gjenstående ingrediensene og blander eller Visp godt. Du kan bruke en food prosessor for å blande. Satt til side i kjøleskap, og la sitte over natten på seks timer. Du kan tjene som en vinaigrette dressing over våren salat greener eller frisk skiver tomater.


Olivenolje og alderen balsamic eddik blir populære gaver for anledninger som bursdager og housewarming presenterer. Du finner en elegant gourmet gave sett til en rimelig pris på fremragende kvalitet. Det er en ideell gaveide for alle som setter pris på kvalitet og de finere tingene i livet.

Thursday, February 23, 2012

Kjøkken apparatet vurderinger og informasjon

Kjøkkenutstyr er en sentral del av de fleste kjøkken. De gjør livet så mye enklere på kjøkkenet. Ikke bare er de tryggere, og de raskere Tilberedningstid måltid. Fordi de er så nyttige, finnes det dusinvis av små kjøkken enheten beslutningstakere gir deg hundrevis av apparatet foreta valg. Du kan tilbringe timer og dager søker og undersøker ulike modeller og gjør i håp om å finne apparatet som passer for dine behov.


Når du drar ut for å kjøpe et nytt apparat for kjøkkenet, finnes det flere viktige ting å huske på. Plass, matlaging behov og kostnadene er på toppen av listen over ting å bestemme før du kjøper et apparat. Selvfølgelig passer kjøkkenets innredningen er også ganske viktig å noen.


Med plass til de fleste kjøkkenet alltid begrenset, må du vurdere om begge hvor mye plass du har for nye apparatet ditt, og også hvor plass som er plassert. Hvis det er den eneste plassen du har direkte under din kjøkkenskap ikke bør du plassere en rice komfyr der siden den utleie av mange damp forårsaker vannskade. Plasseringen av din stikkontakter er også noe å huske på.


Et apparat som du kjøper må samsvare med din livsstil og spise behov. Hvis du drikke svært lite kaffe, er en én cup brewer trolig mer fornuftig enn en 12-cup-modell. Hvis du som meg og nyte en ekstra 5 minutter søvn er en tidtaker på kaffemaskin en velsignelse. Hver person har ulike matlaging behov. Enkel tenke dine daglige mat vaner og rutiner og få apparatet som passer deg best.


Til slutt, om pris og hvor mye bør du bruke. Vel, det er helt opp til deg. En $200 espresso machine kan være stor, men du kan få nesten det samme resultatet fra en billigere modell, så hvis du er på et budsjett... vel du får bildet. Du må bestemme Hvis fordelene dyrere modellene gir er verdt den ekstra penger uansett hva enheten du ønsker for å kjøpe. I mange tilfeller er de, men ikke alle. Hvis du er i tvil, skritt tilbake et sekund og tenke på hva det er at du virkelig trenger prøver salg tonehøyden å du ønsker.


I slutten er valget alltid ditt å gjøre. Med en liten bit av forgrunnen-tanke og lese får noen gode vurderinger du godt på vei. Legge til i en liten tenkning om oppsettet for din kjøkken, matlaging vaner og livsstil, vil du kjøpe kjøkkenapparater som best passer dine behov.

Wednesday, February 22, 2012

Fransk trykk kaffe - stilen og smaken For kaffe

Franskmenn trykk stil av kaffefasiliteter produserer svært rik, aromatiske og velsmakende kaffe. Den bruker svært coarsely bakken kaffe som i utgangspunktet steeps i vannet brewing i flere minutter slik at alle smakene fullstendig pakke ut fra de kaffe grinds. På grunn av filtrering systemet er det alltid noen sedimenter som noen mennesker ikke liker.


En fransk trykk kaffetrakter har to deler: en straight-sidede beholder vanligvis laget av glass og en filter-stempelet som presser gjennom vann til å filtrere ut kaffen etter at det har gjennomsyret av. Denne stempelet fungerer også som lokket. Det er noen modeller av fransk trykk som er isolert som er bra for å holde ting varmt mens det steeps.


Brygge kaffe med en fransk trykk, bør du pre-heat karaffel mens du koke vannet ditt. Når klar, tom karaffel, legge til din kaffe, og legg deretter inn brewing vann. Du ønsker kanskje å hisse kaffe grinds rundt for å være sikker på at alle av dem er i kontakt med vann. Du bør nå sette stempelet/lokket på potten til å bevare varme. Trykk ikke det ned ennå, det er nødvendig å bratt for ca. fire minutter (litt mer eller mindre avhengig av grind arbeidet).


Når du føler deg kaffen er brygget nok, sakte trykke ned stempelet overlapping begrunnelse på bunnen. Ikke Tving stempelet. Hvis det ikke vil gå ned, løft stempelet opp litt og prøv på nytt. Filteret kan jam på grinds som er så fint. Ta bare deg tid, og det fungerer.


Til tross for hva noen kan si, er det vanligvis best å decant kaffe i en isolert servering potten. Hvis du lar kaffen i fransk trykk vil det fortsatt være i kontakt med grinds og holde brewing. Dette vil raskt ødelegge din kaffe. Andre hovedgrunnen til å helle din kaffe av er å holde den varm. Fransk trykk Potter er ikke godt isolert og kaffe kjøler av svært raskt.


Spille med tiden brewing og slipe grov til du får smaken som du liker best. Når du har gjort det vil du ha noen av tastiest kaffe hvor som helst.

Tuesday, February 21, 2012

Matlaging med italiensk vin

I stedet for å nyte en fantastisk glass din favoritt italiensk vin med middag, kan du vurdere å bruke nectar av gods som en ingrediens i din favoritt parabol. Matlaging med vin har aldri vært mer populære og endeløse oppskrifter abound som innlemme alle forskjellige typer vin i favoritt retter og unike spinn på klassiske retter. Når du koker med italiensk vin, fordamper alkohol, slik at parabolen vil være passende for personer som er ute av stand til å konsumere alkohol, mindreårige eaters eller personer som ikke ønsker å nyte alkohol.


Mange internasjonale retter inkluderer vin, spesielt italiensk, fransk og spansk Favoritter. Du kan bruke alle typer vin eller alkohol å lage mat med, men italiensk vin har betydelig fan følgende når det gjelder mat med vin. Om du vil legge til en helt unik smak eller en kraftig glede din retter, vil å legge til din favoritt italiensk vin ha alle raving over ferdighetene dine matlaging og retter du tjene.


Nøkkelen til matlaging med vin er å velge god kvalitet italiensk vin. Akkurat som kvaliteten påvirker direkte drikking glede av et glass italiensk vin, påvirker også kvaliteten slutten smaken av retter som blir tilberedt med vin som en ingrediens. Husk, kvalitet viner ikke er nødvendigvis de dyreste vinene, så unngå knytte pris med smak. Det er trygt å si at hvis du liker å drikke en bestemt vingård vin, du det vil du også nyte matlaging med samme vin.


Også, bør du velge en italiensk vin passer for parabolen. Generelt, oppskrift du velger vil komme med
inkludert i den aktuelle italiensk vin, men tradisjonelle regler for servering vin med mat gjelder inkludert vin som ingredienser med mat. Mange mennesker velger å lage mat med hvitvin for en Tanger, skarpe smak og velg røde viner for heartier retter, inkludert de som er fylt med velsmakende klip av kjøtt.


Selv om vann koker på 212 grader Fahrenheit, har alkohol en mye lavere Kokepunkt, rundt 175 grader Fahrenheit. Derfor kan du raskt fjerne alkohol i italiensk vin, faktisk, omtrent 40 prosent av alkohol er kokt ut på cirka 15 minutter. Til slutt, italiensk vin vil slå inn i en tykk sirup er kokt lenge nok. Denne sirup er perfekt for bruk som en glasur med meats eller grønnsaker.


Når du har blitt fordampet alkohol, er smaker understreket. Også, alkohol, inkludert italiensk vin, får frem smaken av tomater og andre ingredienser. Vurder å legge litt av italiensk hvitvin til tomat sauser å hente ut smaker.


Det er en rekke matlaging viner på markedet, men du bør unngå disse produktene, siden de er av lavere kvalitet enn en italiensk vin og inneholder vanligvis en høy andel av natrium. Imidlertid lagre disse nydelige drinker i Hvis du er en samler av italiensk vin, fra varmen, siden alkohol vil bare være fordampet og betydningen av vin, vil gå tapt. Det er en rekke kvalitet italiensk vin på markedet som er perfekt for matlaging. Velg rik, fruktige vin for dessert retter og sterk hvite viner for sautéed eller bakervarer retter.

Monday, February 20, 2012

Perfekt potten For hver utarbeidelse

Når det gjelder å kjøpe gode kokekar, er det mange forskjellige alternativer. Noen mennesker liker å kjøpe et samsvarende sett med kokekar, men erfarne kokker liker ofte å med hverandre å gjøre et utvalgt sett som sikrer perfekt slutt å hver tallerken de oppretter.


Det er vanskelig å vite hva slags pan fungerer best for hva slags parabol, så holder dette hendig retningslinje på side, og du vil aldri velge feil type pan for uansett delectable parabolen du piske opp.


Aluminium: Aluminium gjør for en rundt omkring pan som kan brukes til mange ting. Det tar litt stålull brukt med albuen fett å holde det skinner, men det ferdige produktet er vel verdt innsatsen. En god aluminium pan sørger for Jevn varmefordeling gjør det det perfekte valget for sautéing av •Frityrkurven mat jevnt.


Rustfritt stål: I en perfekt verden, alle Potter og koke ville være rustfritt stål, men i virkeligheten, kostnadene er litt hemmende til denne drømmen. De er svært enkelt å rengjøre med rustfritt stål renere og praktisk talt umulig å ødelegge. Du bør alltid kjøpe rustfritt stål pans med kobber, aluminium eller laminert stål bottoms. Du kan også finne pans som er clad i aluminium på bunnen og side, for å gi en jevn distribusjon av varme. Rustfritt stål pans er alle formålet panorere og kan brukes til å lage mat omtrent alt.


Teflon: Teflon er et belegg som brukes på mange forskjellige Potter og koke. Kjøkkenartikler som er belagt med Teflon har en non-stick-overflate som gjør det perfekt for å ta knekken mat uten å bruke mye olje. Rydde opp er av Teflon-belagt pans også veldig enkelt fordi mat ikke holde oss til overflaten. Matlaging egg i en Teflon-pan er en lett oppgave fordi non-stick overflaten lar dem lysbilde av pan og bort på tallerkenen din uten å bryte. Teflon har ett problem. Hvis du bruker en metall utensil for å hisse maten kan du skrape av Teflon overflaten forårsaker mat å starte stikker til din personlig. Du bør alltid bruke tre eller plastikk kasseroller med din Teflon. På overside er Teflon pans ganske billig, så hvis de få ødelagt, de er enkle å erstatte.


Støpejern: Sjansene er din bestemor hadde en støpejern pan eller to, og hvis du har arvet en av hennes gamle beauties, restene av hvert måltid som hun kokte noensinne er tatt opp i sin robuste strøk. Støpejern må være krydret før du bruker den for første gang. Du sesongen pan ved å spre smeltet shorting over sin innsiden og plassere det i en varm ovn for et par timer. Hver så ofte vattpinnen du oljen opp sidene av pan. Når du koker i en støpejern pan, bør du aldri vask det med resten av din kokekar. Vaskemiddel og rust er fiendene av støpejern. Vask din støpejern pans med en mild såpe og umiddelbart tørr med papirhåndkle. Det er også en god idé å ta tørket pan, og plasser det i ovnen slik kontrollampe kan tørke opp all fuktighet som måtte du savnet. Støpejern skillets er fantastisk verktøy for matlaging en munnen vanning biff.


Kobber: Kobber gjør for en vakker pan, men sannferdig mest kobber pans tjene et dekorative formål på kjøkkenet. De er vanskelig å holde rent og distribuere varmen dårlig. Det er en jobb på kjøkkenet som gjøres best i en kobber pan eller bolle. Egg hvite blir pisket for meringue komme ut mye mer luftige og lette når pisket i en cooper parabolen.

Sunday, February 19, 2012

Når du bruker høy varme på din Grill

Mens noen mennesker virkelig synes å ha god til barbequing – er alltid grilling opp et perfekt måltid – for resten av oss, det noe som må læres, ikke noe som bare kommer naturlig. Tro det eller ei, er det teknikk involvert. Det er ikke bare et spørsmål om å følge din matlaging instinkter.


En av de viktigste hemmelighetene å vite nøyaktig hvordan du gjør et vakkert, godt måltid hver gang er å vite hvordan og når til å bruke høy varme eller svært varmt coals.


Selv om du kanskje har hørt begrepet "segl i juice" når det kom til barbequing, du selv prøvde noen teknikker hver nå og da, men med mindre du gjør det riktig, du vil ikke få det riktig. Mange Grill kokker cook grønnsaker og middels sjeldne steker ved hjelp av en høy varme for å svi utsiden av mat, og forsegle både juice og smaker i de beste resultatene.


Selv om denne teknikken er bra for matvarer som du ikke vil lage mat grundig, bør ikke det være mye. Hvis du er matlaging en kjøtt som hamburgere eller svinekjøtt ribber, må de være tilberedes gjennom hele veien for å unngå bakteriell forurense. Derfor, rålekkert dem å forsegle i juice ikke gjøre noe men gi deg tørr eller charred mat.


Dette kan forklares med å forstå hvordan som kjøtt kokker på en grill. Når den varmes, vil cellene og fiber av kjøtt stramme, klemme ut mye av juice. Derfor, hvis du er bare matlaging en kjøtt delvis, rålekkert det vil hjelpe til å beholde juice ved matlaging raskt det ytre laget av mat. Men dersom du forlater maten på denne høy varme, vil indre lagene cook for fort, vaporizing alle verdifull og velsmakende saft. Prøve teknikken et par ganger, til du får det riktig. Ta hensyn til hva du gjør, slik at når du oppnå den riktige fremgangsmåten, du vet hvordan å gjenta den.


Når du bruker høy varme, tommelfingerregelen er å lage mat på hver side for maksimalt fem minutter (totalt ti minutter). Etter ti minutter, skal noe som er du matlaging flyttes til side til en middels varme slik at den kan fullføre matlaging på at lavere temperatur.


Det er mange måter å gjenkjenne hvordan hot ilden virkelig er, å være sikker på at det alltid er perfekt for alle typer mat som er du matlaging på din grill. En av de vanligste testene er bare å holde hånden din et par inches unna grillen. Hvis du er bare i stand til å holde det der for ca. ett sekund, grillen er på en høy varme (det vil si over 600ºF). Hvis du klarer å holde hånden det du får et par sekunder, er det en middels varme (rundt 400ºF). På en lavere varme, vil du kunne hold din hånd det i over fem sekunder.


Husk at når det gjelder høy varme, praksis gjør perfekt og perfekt er vel verdt praksis!

Saturday, February 18, 2012

Rengjøring og Filleting fersk fisk For din neste måltid

Fisk er en av de mest sunn mat som man kan spise. Faktisk, folk har vært å spise fisk i hele menneskehetens historie. Disse dager, mange kokker lengter etter å legge fisk til deres repertoar, men hele prosessen med rengjøring og filleting fersk fisk er litt skummelt å dem. Prosessen med rengjøring og filleting fersk fisk er relativt enkel når trinnene er forstått.


Til å begynne, må du rengjøre din fersk fisk riktig for å opprettholde det er kvalitet under resten av trinnene i behandlingen. Først, bruk en kniv eller fisk skaleringsprosenten verktøy for å fjerne alle skalaene like. Fjerne skalaene like tidlig er en nøkkel å lett fisken rengjøring. Neste, fjerne fisk hodet ved å kutte rett bak det første settet med ribber. Nå, Sett inn din skarp kniv i området der du akkurat fjernet hodet og gjør en splitt i magen av fisken. Vil du slit fisk magen helt ned til lufthull ved siden av halen. Dette bør åpne opp fisken fjellhulen, og du kan trekke eller klippe bort noen viscera eller organer fra inne fisken. Det neste trinnet er å klippe bort noen ekstra fins det fisken kan ha. Gjør dette ved å kutte i fisk i sirkelbevegelser rundt fins og fjerne dem. Til slutt, skyll fisk kropp og hulrom under kalde, rennende vann. Nå som fisken har blitt forskriftsmessig rengjort, kan du gå videre til filleting.


Begynne fisken filleting prosessen ved legging fisken på den ene siden og sette inn din kniv i fisk kroppen nesten til ryggraden. Guide din kniv langs ryggraden, utsette fileten som du klipper ut. Du vil måtte løfte og skille kjøttet fra benet som du klipper ut. Neste, Gjenta denne prosessen for den andre siden. Når du har opprettet to fisk-fileter, plassere dem til huden siden ned, og skjære gjennom kjødet ved siden av halen. Ikke skjære gjennom huden ved siden av halen, som du vil holde på denne huden som du skille huden fra kjødet. Sett inn din filèt kniv mellom kjødet og huden og bruke en tilbake og videre bevegelse til å skille to. Skyll fileter med kaldt vann og pass på å tørke dem før lagring av eller bruker.


Disse enkel og lett måte er alt som skal til for å gjøre mest ut av fersk fisk. Med disse trinnene i kan du forberede fersk fisk for noen måltid.

Friday, February 17, 2012

Thai/Lao Classic Hot saus

Oppskriften på Thai Classic / Lao Hot saus:


Ingredienser: 1 hvitløksfedd; 1 Rød Chili; 1 Grønne Chili; 1 spiseskje klemt kalk; 1 spiseskje fisk saus


Instruksjoner: I en morter og støter, knuse hvitløk og chilies før de er i små biter. Legge til presset kalk og fisk saus og blande. Helle den klassiske Thai / Lao Hot saus i en liten dipping bollen for servering. Ingrediensene ovenfor kan multipliseres etter hvor mange porsjoner.


Du kan erstatte soya saus for fisk saus, men det ville ikke være autentisk eller klassisk.


Hell denne saus over ris eller dyppe saus med klebrig ris og grillet kjøtt.


De grunnleggende ingrediensene som brukes i Thailand og Laos inkluderer: hvitløk, chilies, fisk eller Soyasaus, eddik kalk eller ris og sukker. Imidlertid varierer andelen hver ingrediens avhengig av parabolen og cook. Med unntak av dessert retter er disse ingrediensene i de fleste Thai og Lao retter. Hver tallerken har en unik balanse mellom disse grunnleggende ingredienser.


For en smak for gourmet: grill hvitløk, chilies, ett eller to kirsebær tomotoes og én quartre grillet løk pære. Knuse dem i en morter og støter. Blande to spiseskjeer hver av fisk saus og fersk presset lime. Dette kan tjene på en grill samle.


En Thai eller Lao er hjem ikke komplett uten en morter og støter. Mørtel er vanligvis laget av leire og støter fra tre. For ekte smaken og tekstur av Thai og Lao mat må du investere i en morter og støter. For nå, kan du bruke en food prosessor før du får en.


Besøke min blogg på http://www.thai-laos-food.blogspot.com/ til instruksjonsvideoen på hvordan saus er laget ved hjelp av den tradisjonelle metoden for en morter og støter.

Thursday, February 16, 2012

Forskjellige kniver

Når du velger er en god kjøkken kniver det mange ting som du må vurdere. Det er et par forskjellige typer kniver. Typen av stål er også noe du bør vurdere også. Enkelte land har utviklet sin egen blanding av stål som har forskjellige kvaliteter.


Noen forskjellige kniver å vurdere er den konvensjonelle v-formede kniv som er nok fra både vinkler og den japansk stil kniv som er bare nok fra en vinkel. V-formede bladet er svært skarp, men krever mer vedlikehold. Det trenger ikke å være skjerpet mer, men det bladet blir forskjøvet, og må rettes ved å skyve det langs en metallisk stang. V-formede kniver er flere av en verden som er standard fordi den ble opprinnelig brukt i flere land og personer av bladet er en enklere måte å administrere en konstant skarphet. Japansk stil blad er meget skarp også, og vil holde skarp lenger. Dette er ideelt for kokker som ikke ønsker å midtstille på nytt regelmessig bladet. Denne blad må være skjerpet mer å opprettholde ideelle skarphet resultatet.


Konvensjonelle stål brukes av kniv produsenter. Høyere kvalitet selskaper bruke mer nikkel for å hindre rust. Spansk stål er imidlertid sterkere. Dette gjør at bladet skal gjøres skarpere til en mye finere blad. Dette er mindre vanlig grunnet sin pris og tilgjengelighet. Japansk stål er også veldig sterk, men det vil ha en japansk stil blad.


Endelig er det viktig å velge en kniv som har en full tang. Dette betyr at stål av bladet går hele veien gjennom håndtaket av kniven. En full tang sikrer styrke, vekt og balanse. De fleste kniver som har en full tang gjøre den synlige ved montering av håndtaket på hver side av stål, forlater stål viasble på toppen og bunnen av håndtak.

Wednesday, February 15, 2012

Å velge rett kjøkken bestikk

Kjøkken kniver komme i alle størrelser og former. Hver liten variasjon resultater i en annen bruk. Det er lenge de, kort de, bredt seg, smale seg, buet seg, vinklet seg, og listen går videre og videre. De er laget av karbonstål, rustfritt stål, stemplet stål keramiske eller selv plast. Bedre kniver er balansert slik som de blir brukt de ikke føler klosset. Klosset jeg mener de føler tunge eller lys i den spisse enden. Riktig balanse forenkler belastningen på brukeren. Tak eller håndtakene har gjort store fremskritt lettere ytterligere belastning på brukeren. Skarphet er også en viktig faktor i lettere belastningen på brukeren. Hvilken type kant brukes til en bestemt kutte eller slicing prosjektet er svært viktig.


Stiler


Størrelsen og form av kniven bestemmer bruken primære. Cook's eller chef's kniv brukes til tung plikt skjæringen nødvendig på kjøkkenet. Det er vanligvis en lengre, tunge konstruert kniv som vil håndtere misbruk av overzealous cook. Slicing, dicing og chopping, er noen av de viktigste bruker av the cook's kniv. Slicing kniven er for bruk i slicing mat som skinke eller store klip av kjøtt. Brød kniven har normalt en tynn taggete kniv. Taggete kniv at det kan lett skjære gjennom et brød av brød eller en tomat uten crushing eller rive. Biff kniven er normalt en mindre versjon av slicing kniven, utformet for individuelle bruk. Kniven brukes oftest av eventuelle cook er paring kniven. Det er en liten kniv som er enkel å håndtere, og kan brukes for å klippe, peeling og dicing frukt, grønnsaker, meats, oster, etc.


Konstruksjon


Måten kniver er konstruert bestemmer flere ting. Det finnes flere typer materiale som er brukt i produksjon av materialet blad.


Carbon Steel kniver er laget av jern med om lag 2% karbon. Denne blad er enkelt nok, og har kanten godt. Ned siden av dette er de pleier rust, hvis de ikke er tørket umiddelbart etter vask. Over tid vil de få en mørk farge, anses å være så kvittere av en kvalitet kniv. Jo høyere prosentandel av karbon til jern, jo bedre bladet.


Kniver i rustfritt stål er laget av en legering av jern med 10-15% krom, kanskje noen nikkel og molybden med bare en svært liten mengde karbon. Denne typen materiale kan ikke gjøres skarpere skarp karbonstål bladet, men det er svært motstandsdyktig mot flekker og misfarging. Noen folk tror at overflaten blir misfarget imparts en smaken i maten.


Høy Carbon rustfritt stål blad kombinerer best fra begge verdener. De discolor ikke som karbon-blader, men de kan være skjerpet til en skarp kant som er langvarig. De ikke formidle enhver smaken i maten.


Titanium legering kniver er lettere og mer fleksible enn stål blad. Karbon i legering tillater dem å bli varme behandlet slik de vil holde en kant godt. De ikke formidle enhver smaken i maten, enten.


Keramisk kniver er laget av keramikk. De er ekstremt vanskelig og vil holde sin kant i lang tid. De vil redusere glasur på en middag plate, og bør bare brukes på et skjærebrett. Ned siden er at de må være profesjonelt skjerpet.


Plast kniver er ikke meget sterke, og er spesialisert i bruk på kjøkkenet. De brukes til å klippe ut grønnsaker, slik at de ikke snu mørkt.


Laminat kniver er laget av lagvise forskjellige materialer sammen. Hvor mange mulighetene er endeløse. Den eneste måten å avgjøre hvis du vil ha en av disse typene er å kjøpe og prøve.


Stål blad er forfalsket eller stemplet.


Smidde kniver er laget i en detaljert prosess som tar mye tid, og kan gjøres ved dyktige håndverker. Jeg vil ikke gå i detalj her, men denne typen blad er oftere enn ikke foretrukket av kokker.


Stemplet kniver er utformet for å bli gjort i massen. Kvaliteten på metallet som ble brukt er slik at det kan bli jobbet raskt i en ferdig vare. Denne typen kniv er billigere enn den falske, men det må erstattes med jevne mellomrom.


Business-kant


Typen og utformingen av kniv kanten bestemmer hvordan den skal brukes.


Flatt terreng kniver er tapered fra ryggraden til kanten. Denne blad er veldig sterk, men det er tungt.


Hul bakken kniver ser mye som den Plane bakken unntatt starter om halvveis opp bladet det er bakken i en konkav figur. Det er svakere enn bladet flatt terreng, men har fordelen av å være lysere.


Taggete kniv ser ut som en så. Det er ideelt for kutte tingene som er vanskelig på utsiden og myk på innsiden. Det faktisk tårer mat i stedet for å bruke kutte, så den ikke bør brukes for alle typer mat.


Håndtere


Håndtaket av din kniv kan gjøres fra en rekke forskjellige materialer. Grunnleggende håndtakene er tre, plast, sammensatt og rustfritt stål.


Tre håndtakene er laget av hardt. Tre håndtakene er den mest attraktive og blir ikke glatt vått. Noen individer hevder porøsitet treet beholder bakterier, og nekter å bruke dem. Dette er opp til enkelt som om denne faktoren er inkludert i beslutningsprosessen.


Plast håndtakene kan være støpte inn i nesten hvilken som helst figur som du kan forestille deg. Moderne plast håndtaket har utviklet seg til ergonomisk utformet enheter som er designet av en datamaskin. De passer hånden pent, men mange polet mennesker klage om "en størrelse passer alle"-konseptet. Også, plast referanser kan bli glatt vått.


Sammensatt håndtakene innlemme beste av det tre og plast materialet. De er enkle å ta vare på og noen kokker vil bruke ingenting annet.


Rustfritt stål-referanser er langt den mest holdbare. De er mest sanitær, men kan være vanskelig å håndtere vått. Produsenter danner dem med støt og finger riller til for å unngå dette problemet.


Konklusjon


Denne informasjonen er ikke med noen midler alt det er å vite. Det bør gi deg den grunnleggende informasjonen du trenger å ta en kvalifisert beslutning. Det finnes mange variasjoner til de som er oppført. Å velge din kniv avgjøres av flere faktorer. Hvor ofte vil du bruke en bestemt kniv, hva vil det vil bli brukt for, og hvor mye er du villig til å bruke er bare noen av tingene du bør se på. Forhåpentligvis vil informasjonen gitt gi deg en grunnleggende forståelse og en idé om hva du kan se etter når du kjøper din kjøkken bestikk.


Johnny Shaw
Aldri gi opp, aldri overgi

Tuesday, February 14, 2012

Bakervarer fleksibilitet

Overalt hvor du ser, er det mye vekt på å kutte fettet ut av våre daglige dietter, men som ønsker å kutte ut fettet Hvis det betyr å kutte ut smaken? Når det gjelder bakervarer, og det er en måte å kutte ned på fett inntaket, uten å endre ingrediensene i favorittoppskriftene dine. Hvis du bytter til nonstick silikon bakeware, kan du kutte ned på fett inntaket med minimal innsats. Fordi bakeware er nonstick, du aldri må bruke smør, fett, eller fett på pans eller arkene for å sikre enkel mat fjerning.


De første silikon elementene laget utelukkende for bakervarer var liten silikon matter som passer fint på reknearket informasjonskapsel og lot deg bake informasjonskapsler med ut olje polymermaterialer cookie ark eller bekymre bottoms å få brent. Disse lille matter ble en stor suksess og butikker ble hardt presset til å holde dem på lager.


Som populariteten til disse mats vokste, vil produsenter utforske ideen om å gjøre mer bakeware fra silikon. De begynte å lage skjeer, spatulas og Blackhawks fans som kunne tåle høy varmer og kunne brukes med nonstick kokekar uten frykt for ødelegger belegget. Silikon kasseroller var det perfekte valget for candy å gjøre eller andre prosjekt som krevde en koke og klebrig væske å bli rørt.


Kjøkken forsyning produsenter også innført silikon gryteklut og ovn hansker. Fordi de kan tåle varmer opp til 500 grader, de er perfekt forsikringen at du ikke vil få brent når du trekker en varm tallerken fra din ovnen. De utfører ikke varme måten en klut gryteklut gjør og de er mye mer og enkel å holde ren enn tradisjonelle gryteklut. Hjem canners falt i kjærlighet med silikon baker's mitts fordi de kan faktisk nå inn i en pott med kokende vann for å fjerne et varmt glass mat når det var gjort behandling. Som en ekstra bonus gjør disse holdbar gryteklut smekk som lokket grippers å gjøre åpningen glassene et blunk.


Når silikon treffer kjøkken i form av bakervarer matter, kjøkkenutstyr og stk grytekluter, begynte kjøkken eksperter å se potensialet i dette materialet i hverdagen bakervarer. Plutselig nesten alle typer bakeware som tradisjonelt ble funnet i rustfritt stål, aluminium, glass eller steintøy ble tilbudt i brightly farget silikon. Butikkene begynte å selge muffin bokser, brød brød pans, kake pans og pie pans. De mest populære stykkene tendens til å være spesialitet utformet kake pans som lar deg gjøre kaker formet som alt fra roser til gresskar. De har mini kake pans som gjør individuelle, fancy formet kaker.


Populariteten til silikon bakeware skyrocketed som kokker begynte å se fordelene med å bruke dette materialet i sine kjøkken. Mat pop ut av silikon pans utrolig enkelt. Du må aldri fett, mel, eller aften bruk ingredienser: på en silikon-pan, og som legger til mange calories og fett (gram) lagret med hvert måltid. Silikon er svært fleksibel, og det er det enkelt å bøye og vri den slik at kaker og brød popmusikk ut enkelt. Du trenger aldri å tvinge bakt varer ut i pan, slik at de beholder det figur og du ser ikke mye delt og brutt kaker.


Silikon er en drøm for bakers når det gjelder å tjene jevnt tilberedt delikatesser. Materialet distribuerer varme jevnt, slik at du aldri ender med en kake som er brent rundt kantene og fortsatt ikke tilberedes i midten. Den har også kjøler ned raskt å sikre at du mat ikke vil fortsette matlaging og muligens tørke ut når du fjerne dem fra ovnen.


Fordi silikon er nonstick, er rengjøring en bris. En liten såpe og vann og eventuelle crumb igjen på din bakeware forsvinner. Det er nonporous, så beholder det aldri noen lukt fra matvarer du koker. Helt allsidig går fra ovnen til tabellen til fryser og selv kan bli kastet i oppvaskmaskinen. Når du er ferdig rensning den, lagring er et blunk. Med sin fleksibilitet, kan du vri den, bøye det, bretter eller mos opp slik at det får plass i den minste av skuffer eller skap.


Hvis du ikke har prøvd silikon bakeware, kan du legge til et stykke eller to å din kjøkken. Du vil bli overrasket over dens kvalitet og fleksibilitet.

Sunday, February 12, 2012

Lavendel viktige olje � oppskrift ideer For håndlaget kosmetisk Crafter

Når det gjelder produksjon håndlaget er kosmetikk en ingrediens ingen crafter skal være uten lavendel viktige olje. Lavendel viktige olje (Lavandula angustifolia) posses antibakterielle egenskaper, er lett å både tørr og fet hud, og har muligheten til å avlaste slike forhold som muskel smerte, søvnløshet, hodepine, burns, bug biter, Eksem, psoriasis og akne gjør det mest allsidige av essensielle oljer. Det er også en av de få essensielle oljer som kan brukes som en midterste eller øverste notat i parfyme grunnet dens frisk, floral lukt og rimelig pris.


Her er noen ideer for oppskrift for bruk av lavendel i håndlaget kosmetikk:


Salves, Legemiddelformer og conditioners: lavendel blandes med olje fra neem eller comfrey rot pulver produserer en salve lindrer kløe forårsaket av insektsbitt, blåmerker, burns og selv bleie utslett. Legge til kanel og fedd for smertestillende muskel gni sårsalve. Bruke lavendel for seg selv som en Gartner salve å hjelpe chapped hender eller som en balsam for tempel å hjelpe med fallende sover, og for å undertrykke hodepine.


Hårpleie produkter: Blande lavendel med apple cider eddik og nesle urter til en normal-tørr håret skylling. Du kan også prøve combing rosmarin, peppermint og lavendel essensielle oljer sammen med Simmondsiaceae og oat-ekstrakt, som produserer en svært effektiv hodebunnen olje behandling.


Bath og produkter for omsorg i kroppen: legge til lavendel toner, ansikts kremer, og kroppen creme gel å bekjempe akne eller betingelser for tørr hud. Lavendel viktige olje-kombinert med tørket lavendel knopper, dead sea salt, Epsom salt, og pulverisert melk gjøre for en herlig bad salt oppskrift. Blanding Simmondsiaceae med rose Blodstorkenebb, lavendel, sandalwood og vanilje for en søt og sexy feminine parfyme olje.


Såper: Prøv å legge til te treet og lavendel Eteriske oljer til ugjennomsiktig smelte og helle såpe base sammen med pimpstein (sprinkled nederst i soap-mold) for en deodorizing og exfoliating soap-bar.


Et ord av forsiktighet, grunnet deres volatilitet, forskning noen viktige olje, og alltid gjøre en hud patch test før bruk.

Saturday, February 11, 2012

Kål suppe oppskrift

-6 store grønn løk
-2 grønne paprikaer
-1 eller 2 bokser av tomater (terninger eller hele)
-3 Gulrøtter
-1 Beholderen (10 oz eller så) sopp
-1 haug med selleri
-Halvparten en leder av kål
-1 pakke Lipton suppe miks
-1 eller 2 kuber av bouillon (valgfritt)
-1 48 oz can V8 juice (valgfritt)
-Sesongen smak med salt, pepper, persille, karri, hvitløk pulver, etc.


Slice grønn løk, satt i en pott og begynne å lage mat. Utklipte grønn pepper stammer slutten av og kutt i halv, ta frø og membran ut. Kutt grønn-pepper i bite størrelse stykker, og Legg til potten. Ta den ytre leafs lag av kål, kutt i bite størrelse stykker, legge til potten. Ren gulrøtter, kutt i bite størrelse stykker, og Legg til potten. Skjære sopp i tykk skiver, legger du til potten.Hvis du ønsker en krydret suppe, og legge til en liten mengde curry eller Cayennepepper nå. Du kan bruke biff eller kylling buljong kuber for krydder. Disse har alle salt og smaker som du trenger. Bruke ca 12 kopper vann, dekselet og setter varmen på lav. La suppe-cook for lenge - to timer fungerer godt. Sesong til å smake med salt og pepper.


Dette er oppskriften jeg fant, og dette er min konklusjon fra å tale til flere personer: Hvis du holder deg til planen, det kan fungere for deg, men denne hele kål suppe virksomheten er for de som faktisk kan verdsette den. Som for meg, jeg virkelig tror at en bør konsumere ikke bare hva som ville gjøre sin tape vekt, men også noe som ville smake godt! Hva ville være poenget med lidelse Hvis endelige mål er å føle seg bra? Jeg tror at en bør nyte ikke bare resultatet, men også prosessen!


Prøv denne kål suppe oppskrift. Du vil ikke angre. Det er ikke mye tatsy og sunn mat som kål suppe.

Friday, February 10, 2012

3 Måter Å lage mat perfekt ris

Ris kan tilberedes av 3 metoder, hver som krever en annen andelen vann. Disse metodene er kokende, som krever 12 ganger så mye vann som ris; Japansk-metoden, som krever 5 ganger så mye; og dampende, som krever 2-1/2 ganger så mye. Hvilken som helst av disse metodene brukes, men det bør bli husket at ris korn, når riktig tilberedes, må være hele og distinkt. Å gi dem dette skjemaet og hindre at ris har en deigaktig utseende, bør denne kornblanding ikke bli rørt for mye i matlaging, eller bør det være tilberedt for lenge.


KOKTE ris - kokende er om den enkleste måten. Riktig kokte ris ikke bare utgjør en verdifull parabolen seg selv, men er en utmerket grunnlaget for andre retter som kan bli servert på noen måltid. Vann som er kokt ris bør ikke være bortkastet, da det inneholder mye nutritive materiale. Dette vannet harddiskkapasiteten brukes i utarbeidelsen av supper eller sauser, eller det kan også brukes til å forsyne væsken kreves i inngåelse av brød gjær.


KOKTE ris (tilstrekkelig til å tjene åtte)
1 c. ris; 3 tsp. Salt; 3 qt. kokende vann


Vask ris nøye og legge den til saltet koke vannet. Koke raskt til vannet begynner å vises melaktig grunn av stivelse kommer ut av ris i vannet, eller til et korn kan lett bli knust mellom fingrene. Tømme ris tilberedt gjennom en Dørslag, og deretter hell kaldt vann over ris i Dørslag, slik som å bleke løs stivelse og la hver korn distinkte. Oppvarmer ris ved risting det over brannen, og serverer varm med smør, saus, eller krem eller melk og sukker.


JAPANSK metoden - ris tilberedt av japansk-metoden kan brukes på samme måter som kokte ris. Men med mindre det er noen bruk skal gjøres av væsken fra kokte ris, har japansk metoden fordelen av å være en mer økonomisk måte å tilberede denne kornblanding.


JAPANSK metoden (tilstrekkelig til å tjene åtte)
1 c. ris; 1-1/2 tsp. Salt; 5 c. koke vann


Vask ris, legge den til koke vannet saltet og koke sakte i 15 minutter. Deretter dekke utensil ris er matlaging og plassere det i ovnen for mer, 15 minutter for å fordampe vannet mer helt og gjøre korn myk uten å være grøtaktig. Tjene på samme måte som kokte ris.


STEAMES ris - damp ris krever mer tid enn en av metodene for matlaging, men det fører til ingen tap av mat materiale. Deretter, også, med mindre ris er rørt for mye mens det er dampende, vil den ha en bedre utseende enn ris tilberedt av andre metoder. Som i tilfellet av kokte ris, steames ris kan brukes som grunnlag for en rekke retter, og kan også serveres i noen måltid.


STEAMES ris (tilstrekkelig til å tjene seks)
1 c. ris; 1-1/2 tsp. Salt 2-1/2 c. vann


Vask ris nøye og legge den til saltet koke vannet. Koke det for 5 minutter og plassere den i en kjele med dobbel og tillate det å lage mat før det er myk. Holde cooking utensil dekket og ikke røre ris. Ca 1 time trenger du å lage mat ris på denne måten. Tjene på samme måte som kokte ris.

Thursday, February 9, 2012

Bli kjent med din kokekar

Hvis du velger kokekar for kjøkkenet innebærer noen visse peker du bør vurdere: budsjett, matlaging og å spise vaner, din familie størrelse, etc. En av de viktigste punktene i å velge Kjøkkenartikler er materiale den er laget av. Ofte, en slike viktige detaljer er bare oversett eller anses å være mindre. Faktisk, riktig forståelse av forskjellene mellom kokekar materialer vil hjelpe deg i å gjøre det beste valget og ytterligere på, vil hjelpe opprettholde din kokekar i god form.


Rustfritt stål Kjøkkenartikler er svært vanlig Takk til moderat prisen og en rekke kvaliteter, for eksempel god strekkfasthet, utmerket korrosjonsbestandighet og ikke-reaksjon med alkaliske eller syreholdig materialer. Ved hjelp av rustfritt stål Kjøkkenartikler gjør det mulig å bruke mindre olje og det bedre bevarer næringsrik verdien av mat. Ulempen er at rustfritt stål ikke gjennomføre varme vel, så kokekar krever en tykk aluminium eller kobber kjerne i bunnen, og noen ganger, sider for å utføre varme jevnere og lage kokekar flere forståelsesfull for varme. Rustfritt stål Kjøkkenartikler omsorg er ganske enkelt som det kan vaskes i oppvaskmaskin og skrapt med nylon pads. Spesielle rustfritt stål rengjøringsmidler vil hjelpe til med å bringe shine tilbake.


Non-stick Kjøkkenartikler er en velsignelse når matlaging og sirkulasjon klebrig typer mat. Denne bestrøket overflaten betyr også du vil trenger mindre olje eller fett og ta knekken på den. Men du må være forsiktig mens du bruker og vaske non-stick kokekar. Unngå riper på overflaten, eller det vil miste sin egenskaper. Bruk bare tre, plastikk eller bestrøket kasseroller når matlaging. Vask i varmt såpevann, men aldri i oppvaskmaskin.


Støpejern er relativt billig, opptar varme jevnt og når oppvarmet, holder den i lang tid. Slike Kjøkkenartikler er bra for deep-frying og treg matlaging. Hovedproblemet er at det rusts, flekker og blir Ruflete når utsatt for air, fuktighet og visse matvarer. Ikke vaske støpejernsovn kokekar i såpevann, prøv i stedet tørke rent med en papirhåndkle. For å forhindre rusting, fjerne eventuelle mye fuktighet fra overflaten og frakk med olje før lagring av.


Aluminium Kjøkkenartikler er ganske billig sammenlignet med andre materialer. Det er veldig lett ennå sterk. Det er en god leder av varme og forvrenge ikke enkelt utsettes for høye temperaturer. Den åpenbare ulempen er sin reaksjon på syreholdig og alkaliske matvarer som fører til korrosjon og spoiling smaken av maten tilberedes. Det er hvorfor det er ofte belagt med rustfritt stål eller anodisert belegg for å beskytte maten. Det krever ikke noen spesiell omsorg, vanlig vask i en såpevann er nok. Hvis imidlertid overflaten har eloksert belegg, du bedre unngå vaske kokekar i oppvaskmaskin og være forsiktig så du ikke skraper i mål.


Linjert kobber Kjøkkenartikler er ganske dyrt, men har en rekke fordeler. Den utfører og Svar å varme svært godt kjøler ned raskt når fjernet fra varmen, hindrer mat brenning og å bli overdone. Kobber Kjøkkenartikler er et godt valg for mange matlaging metoder. Hovedproblemet er at kobber samvirker med alt det kommer i kontakt med. Fuktighet i luften anledninger den å danne en film på det som er giftige og salt mat fører til en kjemisk reaksjon som kan gjøre mat har en metallisk smak. Av den grunnen kobber Kjøkkenartikler er lined med Tinn, sølv eller rustfritt stål for å forbedre sin kvaliteter. Pleie inkluderer delikat vask med såpevann og jevnlig pussing med spesielle kobber polsk å holde sitt lys skinne i kobber.

Wednesday, February 8, 2012

Utrolig Chocolate Chip Cookie oppskrift

Dette er våre familier hemmelige chocolate chip oppskrift. Vi har en stor familie, så dette gjør over 4 dusin chocolate chip cookies. Du kan eksperimentere med de fleste kakeoppskrifter å venne seg til din egen smak. Remenmber mer brunt sukker du bruke mer chewy typen informasjonskapselen du oppretter. Jeg tror ikke dette trenger mye justering. Først vil vi begynne med ingredienser.


INGREDIENSER:


4 kopper (1 unse) firkanter unsweetened sjokolade
1 kopp smør
2 kopper all-purpose mel
2 kopper gule kake miks
1 ts bakervarer brus
2 ts bakepulver
1/2 ts salt
1 1/2 kopper hvitt sukker
1 kopp brunt sukker
4 egg
2 ts vanilje ekstrakt
1 1/4 kopp rømme
3 1/2 kopper semisweet sjokolade chips


Veibeskrivelse til informasjonskapselen oppskrift.


1. Preheat ovnen til 375 grader.
2. Smelte sammen smør og unsweetened sjokolade.
3. Sile sammen kake miks, mel, bakervarer brus, bakepulver og salt.
4. I en stor bolle, slo sukker, egg og vanilje.
5. Rør sjokolade blanding i egg.
6. Rør i sifted ingredienser med rømme.
7. Bland i sjokolade chips.
8. Slipp avrundet tablespoonfuls cookie ark.
9. Bake for inntil kantene begynner å slå mørk brun.


Nyt disse fantastiske informasjonskapsler på enhver anledning. De forsvinne veldig raskt på familie hendelser. Du kan se min hemmelig ingrediens. Det er en eske gule kake blandingen. Kaken mel gir informasjonskapselen litt mer kropp enn vanlige unbleached mel.Du kan bruke noen av dine favoritt merkevarer. Hvis du er å gjøre mindre glem informasjonskapsler ikke at bakervarer tiden går. Mange ovner produserer varme fra bunnen av ovnen, slik som ikke brenne bunnen av informasjonskapsler som er mange ganger jeg vil doble panorere informasjonskapslene før jeg bake dem. Bakervarer ligner et gigantisk kjemi-eksperiment. Den beste måten å få det riktig eksperimentet er å holde eksperimenterer. Når du har funnet de beste kombinasjonene av ingredienser og prosedyrer, kan du holde fast med den. Nyt!

Tuesday, February 7, 2012

Helsefordeler basilikum

Basil er en populær urt i italienske kjøkken, spesielt i pesto. Dette urt duftende og flavorful, en slektning av peppermynte, er et utmerket, næringsrik tillegg til din salat med Pastasaus eller suppe.


En matrise av flavonoider finnes i basilikum, som bidrar til å beskytte celler og chromosomes fra skade. Studier har vist at to av disse flavonoider spesielt, orientin og vicenin, er nyttig i å beskytte celle strukturer og chromosomes mot skade ved stråling og oksygen.


Viktige olje av basilikum har vist seg å hemme veksten av flere typer bakterier, hvorav mange har blitt motstandsdyktig mot antibiotika. Denne viktige olje har blitt funnet for å hemme vekst av utbredt Stafylokokker, enterococcus, pseudomonas og e. coli bakterier, blant andre. Legge til basilikum å din vinaigrette vil både forbedre smaken og sikre at frisk salat Miljöpartiet er trygt å spise.


Eugenol, som du finner i viktige olje av basilikum, gir en anti-inflammatorisk effekt ved å blokkere et enzym kalt cyclooxygenase. Aspirin og Ibuprofen fungerer ved å blokkere denne samme enzym. Så, basilikum kan ha legende fordeler, og gi lettelse fra symptomene for provoserende problemer, som Revmatoid leddgikt og provoserende tarm betingelser.


Basil er også en god kilde av vitamin A, som bidrar til å forhindre skader til cellene ved frie radikaler. Vitamin a hindrer også frie radikaler oksiderende Kolesterol i blodet strømmen, og hindrer at Kolesterol bygge opp i blodkar.


Magnesium er også til stede i basilikum. Denne viktig mineral hjelper hjerte og blodårer å slappe av, og å forbedre blodstrøm. Andre næringsstoffer som finnes i basilikum inkludere jern, kalsium, kalium og vitamin C.


Frisk, krydret smaken og duften av basilikum vil våkne opp noen kjedelig salat eller suppe. Bruke fersk basilikum hele, eller shredded å legge til en serie av smaken din middag. Hvis du bruker fersk basilikum i en tilberedt parabol, må du legge det mot slutten av matlaging, slik at volatile-oljer ikke vil være spres av varmen.


Insalata Caprese er en enkel salat, ved å benytte tomater, frisk mozzerella OST, basilikum og olivenolje.


1/2 pund, frisk mozzerella, skiver 1/4 tommers tykke.
2 store tomater, skiver 1/4 tommers tykke.
1 kopp fersk basilikum blader.
salt og pepper
1/4 kopp extra virgin olivenolje.


På en servering-plate, kan du ordne mozzerella og tomat rundt kanten, alternerende mozzerella og tomat stykker.


Rive opp basilikum blader, og skvette dem på toppen av tomater og OST mozerella.


Sesong med salt og pepper litt.


Bare før servering, yr extra virgin olivenolje over salaten.


Serverer 4.

Monday, February 6, 2012

Topp 3 grunner hvorfor du trenger Cookie oppskrifter

Når det er på tide å bake informasjonskapsler, tenker vi vanligvis at det er komplisert, at det tar mye tid. I ett ord: det ikke er verdt! Vi vil vise deg under vilkårene at det ikke er ganske enkelt sant. Bakervarer informasjonskapsler er enkel, rask og, viktigst, moro. Kom og bli med alle våre lesere som besluttet å gir den en prøve, og nå, bare ikke kan slutte å prøve å finne nye oppskrifter, nye måter å forberede deilige informasjonskapsler for alle anledninger.


Det er julen tid, og du bestemmer deg for å bake noen informasjonskapsler. Du gjorde aldri det, og du tror at det kan være komplisert. Det absolutt tar lang tid å forberede og må mye av ingredienser. Hvilke? Hvor du finner det nøyaktige antallet? Hvordan vil det komme ut? Vil barn liker dem? Vi har også bedt om de nøyaktige spørsmålene... og litt mer! Vi har funnet svar, og vi bringer dem til deg for en rask og enkel gjennomgang.


I motsetning til hva vi vanligvis tror, er det ikke i det hele tatt vanskelig å bake informasjonskapsler. Vi finne gode oppskrifter med nøyaktig ingredienser og mengder. Vi trenger bare å følge dem skritt for skritt. Resultatet vil være deilig informasjonskapsler som vil glede... barn og deres foreldre!


Vi kan også finne ikke-bake oppskrifter. Det er virkelig enkelt og raskt å forberede! Du kan organisere utarbeidelsen av disse informasjonskapsler med barn. De elsker å gi en hånd og smake på de store informasjonskapslene etterpå.


Vi kan forberede informasjonskapsler med nesten alle ingrediens. Bare gi den navnet: sjokolade kommer først til hjernen, men vi kan også forberede informasjonskapsler med granola-tilberedt med pumkin, etc. Du vil oppdage oppskrifter som ble brukt mye av våre bestemødre og henter du lukt av din barndom.


Tenk deg å ta ut varm informasjonskapslene du noterte deg fra ovnen. Kjøkkenet, og kanskje huset, lukter som det pleide å når du mor eller din bestemor forberedt informasjonskapsler. Forestille seg hvordan hele familien vil nyte å spise de store informasjonskapslene som du forberedt.


Det er mye enklere å forberede informasjonskapsler, bakervarer dem eller selv ikke-bakervarer dem, enn det som vanligvis er trodde. Jeg satte en masse oppskrifter og informasjon på ett område for deg å se gjennom. På dette området legges oppskrifter daglig! Informasjon om baking og selv matlaging er gitt flere ganger om dagen.

Sunday, February 5, 2012

Den beste måten å bekjempe dårlig helse er å gjøre Home Cooking raskt og enkelt!

Fedme og relaterte helseproblemer er epidemien i Nord-Amerika. Ikke bare er de fleste av oss å spise altfor mye og få litt øvelse, men vi spiser også svært fettstoffer mat. Selv om du shun fast food-restauranter og kjøpe maten på supermarkeder, er det fremdeles nesten umulig å finne quick-fikse mat som ikke er høy i fett innhold.


Eksperter sier at vi var i langt bedre helse noen tiår siden, da omtrent alle forberedt sine måltider fra grunnen av. Home cooking, er selv når opphøyet til gourmet-nivå langt sunnere enn restauranter eller instant retter fra matbutikk.


Men disse dager når alle arbeider en, to, tre jobber, som har tid til å gjøre en komplett måltid på Hjem? Det ville synes det er slett ingen rask og enkel måte å spise sunn mat.


La meg snakke fra erfaring: du kan lage mat FAST hjemme og gjøre gode måltider. Nick har vært en kokk for gourmet i 25 år. I denne perioden utviklet han mer enn 300 stor, sunn oppskrifter som kan være utarbeidet raskt.


Som en tommelfingerregel, du kan sitte ned å spise en varm, frisk måltid innen 45 minutter til en time etter at du kommer hjem.


Vurdere hvor mye tid og penger du bruker på fast food-restauranter, og du vil innse hvor mye penger--selv tid--du kan lagre.


Ikke bare betyr å spise bedre hjelpe du bo trimmeren, det gjør du føler deg bedre. Folk som spiser bedre har mer energi og ganske ofte føler yngre. Utdanning-spesialist forsikre oss barn utvikle normalt og gir bedre resultater i skolen når de spise riktig. Og du kan sikkert hodet av en rekke helseproblemer som kan plage du i midten og senere liv.


Gjør deg selv og din familie en stor tjeneste. Starte matlagingen din måltider på hjem med ferske ingrediensene i oppskrifter som hjelper deg med å lage mat raskt og ofte fra grunnen av. Det er billigere, og godhet vet, det smaker mye bedre!

Saturday, February 4, 2012

Den manglende ingrediensen

Du kanskje ikke har oppdaget, men det er en viss ingrediens mangler i maten vi spiser som kunne vraket livet ditt. Ta asparges for eksempel. Nå hva kunne være mangler? Jeg er en kokk, kan jeg hjelpe deg.


jeg vet det. jeg vet det. Grønnsaker som er lilla i og du kjøper lilla lidenskap asparges farmen frisk. Ingen av at ting har transportert 1250 miles i gjennomsnitt fra fabrikken gårder å nå produserer sokkelen, utmattet, på markedet. Nope. Du får gode ting, organisk dyrket fra farmers market og koker det bare godkjente, høyre og riktig måte; den damp du (ifølge en fersk studie i Journal of Science mat). bra.


Så du prøve det og det smaker kina bra. Så, hva som mangler? Kanskje, din kokk antyder, du legger til en liten Meyers sitron smør, noen franske sea salt- og importerte, friske bakken sort pepper. Nå smaker det veldig bra gourmet med en personlig kokk. Men noe er fortsatt mangler?


Nå du lese fine print og finne ut de fleste av avgjørende næringsinnhold Folat eller vitamin B9 er bare ikke alle det og hva var det var tapt når du kokte det (i henhold til USDA). Og for å lage saker verre, ikke det noe å si hvor du kjøpte asparges eller selv om det er lilla, hvit eller grønn. Fordi eneste The United States Department of Agriculture vet sikkert det som har den trolig ikke en tilstrekkelig mengde Folat for deg i første omgang. Les videre.


greit. Så Folat er fargeløs, er noe du kan smake, og det noe du ikke kan leve uten. Faktisk du og jeg og hva farget asparges du spiser har noe til felles: ingen av oss kan leve uten Folat (Andrew D. Hanson, hagebruk Sciences avdeling, University of Florida, personlig meddelelse). Ved fradrag vet vi at asparges gjort nok for seg selv, men kanskje ikke nok for deg. Så hvordan kan du vite nok av det det eller ikke det?


Du ikke, periode. Science kunne fortelle deg, men prøve og finne det svaret. Selvfølgelig kan du ha en nærings analyse utført før matlaging og etter matlaging og du ville finne ut sikkert. Men som vil sette deg tilbake en masse salat, hvis du får my drift. Og asparges ville ikke porsjon opp meget pent, og jeg vil avslutte som din kokk.


Du sier, så hva? Jeg visste det var kommer. Livet uten tilstrekkelig Folat eller vitamin B9? Hvis din primære kilde av Folat var asparges kan du ende opp setter deg i fare for en rekke ødeleggende helseproblemer. Her er kort liste: hjertesykdommer, fødselsskader, retardasjon av utvikling (hos barn) og lave nivåer kan føre til anemi i voksne sammen med ekstra risiko for tykktarmskreft. Oh, trenger kroppen din absolutt Folat å gjøre nye celler og genetisk materiale. Darn detaljer.


Men ikke kaste ut asparges, ennå.


Som science bygd historien om denne mangler ingrediens, studie av studien, og oppdaget hva skjer med oss når det ikke er alle der, den føderale regjeringen gikk inn for å bidra til å løse problemet. Men første science viste vi ikke får nok Folat fra vår naturlige matvarer. Faktisk om 50 eller så viste år siden science at mat rikeste i Folat er (eller var) asparges, men det er også funnet i andre grønn leafy grønnsaker, egg og bønner. Alt dette har blitt publisert av USDA og FDA. Men i 1998 begynte Food and Drug Administration som krever visse korn-produsenter til å befeste sin mat med Folinsyre, et syntetisk form av Folat.


Og lavt, og se Folat mangler blir sjelden, ifølge Kostholdseksperter (som er hva de fleste hver lisensierte nutritionist, kan du kontakte mest sannsynlig ville si – kontakt noen og se).


Men nivåer av Folat i våre naturlig forekommende matvarer er fortsatt for lave til å opprettholde vår helse, og vi må ha vårt kosthold befestet eller lide konsekvensene. Vi vet dette for sikker fordi vitenskapen har etablert det utover tvil og med avtalen av den føderale regjeringen. I tillegg ikke mindre en autoritet enn Harvard University (ved Harvards Department of Public Health) sier fersk frukt og grønnsaker alene kan ikke gi oss tilstrekkelig ernæring – vi trenger tilskudd til fyll ut manglende ingrediensene i våre mat.


Så nå vet vi det er ingrediensene som mangler fra våre matvarer som var der, men er ikke nå, og vi vet ikke hvorfor: den opprinnelige planen for å få tilstrekkelig ernæring fra våre mat har skiftet.


Som din kjøkkensjefen anbefaler jeg at det er trolig best å spise asparges, steames og sauced sammen og pop et vitamin supplement som er rik på folat (en daglig dose av 400 til 800 mcgs anbefales av FDA – sjekk det ut med legen din før du start).


Selvfølgelig, hvis du ikke liker leter etter manglende ingredienser i din matvarer kan du spise noen kornblanding befestet med folic acid og andre yummy ingredienser.

Friday, February 3, 2012

En sunn lav Carb oppskrift kylling strimler salat

Etter ferien vil mange av oss gå lett på Carbs. Dette lav carb kylling strimler salat vil hjelpe deg å oppnå rettferdig.


En salat er ikke bare kjedelig salat lenger. Denne salat er sprengning med smaken. Det er denne sunn lav carb oppskrift for en kylling strimler salat med frukt og nøtter.


Den har slike unike smaker, vil du oppdage en ny med hver og bite. Kompliment din middag bordet med denne salat i dag. Din salat hatt aldri det så bra.


Ingredienser:


2 skinnfritt, boneless kyllingbryst kutt i strimler
2 kopper spinat, shredded
1 tbsp. extra virgin olivenolje
1 kopp fersk brokkoli, hakkede
½ kopp rød løk, kutt i ringer
1 kopp friske jordbær, hakkede
½ cup pecans, terninger
½ kopp rosiner
1 tsp. sitron juice
½ kopp rød rødvin eddik
1 tsp. salt
1 tsp. svart pepper
Cilantro (valgfritt)


Å gjøre:


I en liten skillet, kan du kombinere olivenolje og cubed kyllingen. Kyllingen kan kjøpes allerede opp i strimler, eller du kan kjøpe hele kyllingbryst og klippe dem opp til ønsket størrelse selv.


Koke kylling på medium varme før hyggelig og browned. Fjern pan fra varmen og Plasser kyllingen på en papirhåndkle å absorbere opp noen overflødig hudfett. Neste, hakke opp spinat.


Bruke hendene i stedet for en kniv til å hakke den opp for å unngå bruising spinat blader. I en liten blander bolle, plasserer spinat blader og sitron juice. Kaste lett. På 4 store servering plater, kan du ordne spinat blader. Nå som kyllingen har hatt tid til å avkjøle, kuttet opp kyllingen.


Topp spinat med kyllingen. Legge til rød løk og brokkoli. Lett duskregn hver salat med rødvin eddik.


Legge til salt og svart pepper i smak. Topp hver salat med rosiner, pecans og jordbær.


Garnere hver salat med cilantro, om ønskelig.


Serveres straks.

Thursday, February 2, 2012

Komme tilbake i form med denne sunne lav Calorie oppskrift

Nå som ferien er over mye av oss vil bli kvitt noen overskytende vekt. Her er en lav calorie oppskrift som smaker godt, og vil hjelpe deg å nå dine mål.


Asparges er en deilig grønnsak som kan være forberedt på mange måter, fra supper på oppslag til å bli spist alene. Denne sunne lav calorie oppskriften er for asparges blader. Det har en rik smaken og en uslåelig smak.


Asparges har en unik smak når dyppet i sitronsaft som brukes i denne oppskriften. Det er ikke nødvendig for smør eller lagt fett her.


Hvitløk også legger til en fet smaken og gir stor antioksidanter for denne parabolen som kan bli servert som en snack eller side parabolen til noen måltid.


Ingredienser:


1 hel asparges
1 kopp hvit løk, hakkede
1 liten Roma tomat, terninger
1 tbsp. fersk presset sitronsaft
2 hvitløk cloves, terninger


Hvis du vil gjøre:


Ta en hel asparges og hogge av grov deler. Vask vegetabilske grundig.


Klippe asparges-blader av, én etter én. Du kan plassere dem i en liten kjele med bare et snev av salt og kaldt vann.


Legge til 2 hvitløk cloves vann og asparges. Cook denne vegetabilske på høy varme. Koke det i 10 minutter. Fjerne panoreringen fra varme og sted asparges blader på en stor porsjon tallerken.


Neste, hakke opp hvit løk og tomat. Sette spoonfuls av tomat og løk på hver asparges-blad. Husk å skjeen ut hvitløksfedd du innlegge koke asparges.


Sette hvitløk på hvert blad. Denne oppskriften krever fersk presset sitronsaft. Sitronsaft fra en flaske kan brukes. Klemme sitronsaft over hver asparges-blad. Hvis du ønske smør for dipping asparges i, kan du bruke lav fett eller fett gratis smør. Denne dipping metoden er valgfritt.


Flere løk og tomat kan brukes i denne oppskriften eller annen påfyll og krydder. Du kan eksperimentere for å finne den perfekte smaken for din asparges forlater.


Serveres straks.

Wednesday, February 1, 2012

Hvordan få en omelett

Egg er høy-kvalitet protein og er rimelig. De egner seg til et uendelig antall smaken kombinasjoner, og er grunnlaget for et stort utvalg av fantastiske retter. Omelett (noen ganger stavet 'omelett') er en parabol, og denne artikkelen vil diskutere grunnleggende teknikker og tips om hvordan du klargjør en omelett.


Ja... Hva er en omelett? En omelett er en parabol med banket egg som er tilberedt før sett og brettet over, ofte rundt en fylling av ost og/eller grønnsaker. De er utrolig lett å forberede og kan gi en rask, men imponerende, kveldsmåltid å tjene på slutten av en travel dag. Omelets kan også være en elegant bygning på frokost eller lunsj-menyen.


En individuell omelett er vanligvis forberedt med 2 eller 3 hele egg, selv om de kan være beredt fra egg hvite bare. Liste over passende fylling ingredienser er ganske lang, og kombinasjonen av fyllinger skal inkluderes i en omelett kan variere uendelige. For å nevne bare noen god omelett fyllinger, kan man velge: terninger tilberedt Tyrkia eller kylling, hakkede tilberedt skinke, røkt laks, Krabbekjøtt, tilberedt reker, crumbled tilberedt bacon, proscuitto, gressløk, shredded cheddar, sveitsiske eller jack OST, bell peppers, spinat, sauteed sopp i form, hakkede tomater (utelate frø og masse), blitt, hakket kjtt løk... valgene er begrenset bare av fantasien. Fyller ingredienser enn OST kan bli utelatt å opprette et vanlig OST omelett.


Som nevnt ovenfor, omelets er enkle å lage, og noen kan mestre teknikken. Følge bare følgende fremgangsmåte og forbereder perfekt omelett blir så enkel som scrambling egg.


Grunnleggende teknikk for å forberede en omelett...


1. Start ved cracking 2 eller 3 egg i en bolle. Visp egg med en ledning whisk sammen eller forgrener seg til yolks og hvite kombineres. Én eller to spiseskjeer melk eller vann kan bli lagt til å gjøre egg fluffigere. Legge seasonings som bakken sort pepper, favoritt urter, etc., til egg-blanding hvis ønskelig. (Unngå å legge salt som det vil seig eggene.)


2. Frakk en 8 - eller 10-tommers nonstick omelett pan eller skillet med ingredienser: og varm nålespissen over medium varme. Jo mindre pan, jo lettere vil det administrere omelett, men hvis du bruker mer enn 3 egg, en pan av større størrelse vil være behov for.


3. Når pan er varmt, Hell i egg-blanding og forsiktig snurr pan å distribuere jevnt egg.


4. Egg vil begynne å angi etter 20 eller 30 sekunder. Når kantene er angitt, forsiktig skyve dem mot midten, og tillate uncooked væsken å strømme inn i utsatte pan.


5. Når egg er ca 70 til 80% solid, kan du legge til fyll ingrediensene på den ene siden bare i en half moon form, og det er en liten plass rundt omkretsen slik at fyllinger ikke søl ut. Tilsett ikke for mye fylling, eller ellers vil det være vanskelig å kaste omelett.


6. En gang egg tilberedt kjøre tindene for en gaffel rundt kanten av omelett at egg-lag ikke har fast. Nøye kjøre Slikkepott under tomme halvparten av omelett og forsiktig kaste seg over toppen av den fullstendige halvparten.


7. Gi omelett å forbli i pan for en ytterligere 30 sekunder. Ta Slikkepott og kjøre den under omelett Hvis du vil være sikker på at det har ikke fast til pan. Vinkle panorere over en servering-plate, og skyv omelett ut av pan bort på platen. Gir 1 servering.


Hvor å skille et Egg...


Mange mennesker som ønsker å redusere fett og Kolesterol i deres dietter, forberede omelets med egg hvite bare. Skille egg hvitt fra egg eggeplomme er en enkel ferdighet å mestre. Bare følg de trinnvise veiledningen nedenfor:


1. Friske egg skille lettere enn eldre, så velg de ferskeste egg som mulig.


2. Lett sprekk skallet av ett egg ved midtpunktet på kanten av en bolle. Glass, keramikk, eller stål er foretrukket som en plast bolle ikke vil crack egg shell også.


3. Med tommelen plassert på hver side av sprekk, nøye åpne skallet i to halvdeler, og pass på at at egg eggeplomme forblir i en halvdel av skallet.


4. Over bolle, forsiktig helle egg eggeplomme frem og tilbake mellom to skallet halvdeler, slik at egg hvit for å falle i bollen mens du holder eggeplomme i shell.*


5. Når alle hvite er i bollen, legge eggeplomme i en dekket beholder og kjøle for senere bruk i sauser, custards og krem fyllinger. Forkast shell, eller Legg til kompost.


* Merk: Vær forsiktig så du ikke pierce eggeplomme på grov kanten av egg shell, da dette vil føre til eggeplomme å blande med white. En liten mengde eggeplomme i egg hvitt er ikke et problem når du lager en omelett, men hvis hvitt er ment for bruk i å gjøre en meringue pålegg, selv tiniest mengden egg eggeplomme blandet med hvitt vil forhindre riktig whipping.


Omelett Tips...


~ Det er best å ikke legge til salt egg før matlaging. Du gjør dette vil seig egg.


~ Egg kommer i forskjellige størrelser. De fleste oppskrifter forutsetter at du bruker store egg.


~ For å redusere fett, kan omelets klargjøres ved hjelp av bare de egg hvite. To egg hvite er tilsvarer én hele egg.


~ En egg hvitt er enklest å slå ved romtemperatur. Hvis tiden tillater det, kan du ta egg ute av kjøleskapet omtrent en halv time før du bruker.


~ Tillegg av en spiseskje eller slik av vann eller melk banket til egg vil resultere i en fluffigere omelett. Dette, men er bare et spørsmål om personlig preferanse.


~ Mange omelett oppskrifter ringe for smør. Smør hindrer bare ikke omelett stikker til pan, men det også forbedrer smaken av omelett. Hvis du vil unngå smør, kan en olivenolje oppslag eller nonstick matlaging spray brukes.


~ Når du bruker en non-stick-pan, reduseres mengden smør til halv beløpet som er angitt i oppskriften.


~ Hakkede grønnsaker kan bli sauteed i en liten smør eller olivenolje før du legger dem til i omelett.


~ Hvis frisk sopp er brukt som en ingrediens, bør de alltid sauteed før du legger dem til i omelett.


Din perfekte omelett...


Hvis din matlaging ferdigheter har vært begrenset til serverer eggerøre, ta litt tid til å gå og utvide din horisont ved å lære hvordan å forberede en omelett. Du vil ikke angre på det og familie og venner vil bli sterkt imponert.


Omelets er raskt og enkelt å gjøre, og med det brede utvalget av fyller ingredienser, deres allsidighet ville tillate du å introdusere mye variasjon til måltider.


Vurder inkludert omelett forberedelse i matlaging repertoar. Du ønsker kanskje å følge omelett oppskrifter ordrett i begynnelsen, men med litt erfaring vil du raskt bli en ekspert omelett chef å opprette din egen varianter av perfekt omelett.


Copyright © 2005 Janice Faulk Duplantis